Soutěž: Barvy domova

Zdroj: Pixabay.com

Zdroj: Pixabay.com

V jakých barvách hraje váš domov? Jaké barvy vás obklopují? Troufli jste si na výrazné barvy, nebo si naopak libujete v minimalisticky zařízeném interiéru, kde převládá bílá? Vymalovali jste pokoj svépomocí? Ovládáte speciální natěračské techniky? Chystáte se natírat plot nebo pergolu? Zrenovovali jste nábytek? Pošlete nám fotografii, která splňuje zadání soutěže "barvy v interiéru nebo exteriéru" a vyhrajte!

bydlinek Soutěž: Barvy domova
Pošlete nám fotografii, která splňuje zadání soutěže, prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pro fotografie můžete hlasovat zde.

Soutěž trvá od 6. června do 7. července 2016 do 12:00. Soutěž byla ukončena. Probíhá kontrola hlasů.

 

 

Nová pravidla pro spravedlivější soutěž

Pošlete fotografii prostřednictvím níže připojeného formuláře. Svou fotografii po schválení najdete na stránce "BARVY DOMOVA", kde můžete pro příspěvky hlasovat. 15 fotografií s nejvyšším počtem hlasů postupuje do finále a redakce z nich vybere 4 vítěze, kteří získají první, druhou, třetí a čtvrtou cenu.

Nově budou 4 fotografie odměněny redakční cenou, a to absolutně nezávisle na počtu obdržených hlasů.

Co můžete vyhrát?

1. cena: Designový lustr VITA SILVIA MINI od společnosti Alhambra design studio

Vítěz soutěže Barvy domova se může těšit na luxusní designový lustr VITA SILVIA mini v bílém provedení, který je nadčasovým kouskem od dánských návrhářů. Tvar připomínající artyčok symbolizuje jednoduchost, tvarovou čistotu a eleganci. A je s ním zábava - sami si jej totiž během chvilky složíte a údržba je díky plastové konstrukci velmi jednoduchá - celý "artyčok" lze sundat a osprchovat. Součástí balení je 1 m dlouhý transparentní závěs s bílou stropní monturou.

2. cena: Benzínová rotační sekačka od společnosti AL-KO

Další výherce získá beznínovou sekačku s funkcemi sečení, sběr a mulčování. Aerodynamicky tvarované tělo sekačky a velký vyhazovací kanál zajišťují optimální výsledky sečení a sběru trávy. 
 

3. cena: Pojízdná zahrádka od společnosti Benhome

Rádi byste zahrádku, ale malý prostor vám to neumožní? Chtěli byste pěstovat bylinky i na miniaturním balkoně? Zařiďte si zahrádku na šesti kolečkách! Vítěz soutěže BARVY DOMOVA získá pojízdnou kaskádovitou zahrádku se třemi truhlíky a samozavlažovacím systémem.

Návod, jak květináč složit a jak s ním pracovat, najdete ve videu.

4. cena: Balíček pro ochranu dřeva XYLADECOR– Xyladecor Čistič dřeva, Xyladecor Ošetřující olej 0,75L a Xyladecor Standard 0,75L

I váš zahradní nábytek vyžaduje pravidelnou péči, aby vypadal pořád jako nový. Se starým a zašedlým dřevem si skvěle poradí Xyladecor Čistič dřeva, který je vhodný pro pravidelnou péči. Společně s Xyladecor Ošetřujícím olejem pak dřevěný nábytek skvěle zregeneruje a ošetří. Kompletní ochranu před nepřízní počasí až po dobu šesti let vám zajistí Xyladecor Standard. www.xyladecor.cz

Redakční ceny 

4 fotografie bez ohledu na počet získaných hlasů odměníme redakčními cenami!

Jeden soutěžící bude odměněn tyčovým mixérem z nové kolekce PASTELS od společnosti SENCOR. Tento tyčový mixér vás zaujme nejen barvami, ale i tvarem a kvalitou - je nejužší na světě a celokovový. Mixér v hravém designu se stane elegantním detailem vaší kuchyně. 

Další tři vítěze odměníme dárkovými balíčky s produkty HIMALYO. Balíček bude obsahovat čistý, přírodní GOJI ORIGINAL 100% juice a 250 g balení sušených výběrových plodů GOJI EXCLUSIVE. Goji – plody kustovnice čínské jsou známé pro své prospěšné účinky na lidské zdraví a patří mezi nejzdravější ovoce na Zemi.
 

bydlinek Soutěž: Barvy domova
Pošlete nám fotografii, která splňuje zadání soutěže, prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pro fotografie můžete hlasovat zde.

Soutěž trvá od 6. června do 7. července 2016 do 12:00.  Soutěž byla ukončena. Probíhá kontrola hlasů.


Partneři soutěže BARVY DOMOVA


06.06.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444