Soutěž: Barevný podzim

Krásné podzimní počasí láká na dlouhé procházky. Až na jednu vyrazíte, nezapomeňte nám poslat fotografii, která zachycuje barevný podzim, a zúčastnit se soutěže.

bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii, která splňuje téma "Barevný podzim" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Barevný podzim, kde je pro ně možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat do 27.11.2018 do 12:00. Soutěž byla ukončena, výsledky najdete zde.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších osm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

Hlavní cena: Voucher v hodnotě 5 000 Kč na nákup stínicí techniky ISOTRA

ISOTRA, přední české výrobce interiérových a exteriérových žaluzií, látkových rolet, plissé, japonských stěn, předokenních venkovních rolet, screenových rolet, sítí proti hmyzu a markýz věnuje do soutěže slevový poukaz v hodnotě 5000 Kč (s DPH) na nákup stínicí techniky v síti ISOTRA Partnerů. Platnost voucheru ½ roku.

Redakční cena: Sada povlečení od Stella Ateliers

Další výherce se může těšit na sadu povlečení MAXIM z nové podzimní kolekce české značky Stella Ateliers v celkové hodnotě 5 180,- (2x polštář, 2x cícha). Povlečení je z vyrobeno z egyptské bavlny v úpravě jersey, která nevyžaduje žehlení.

Redakční cena: Luxusní fotokniha v pevných deskách nebo fotokalendář z vlastních fotek

Výherce získá zdarma fotoknihu nebo kalendář z vlastních fotek od společnosti powerprint. Vítěz si může vybrat fotokalendář nebo fotoknihu do výše 1 000,- Kč. Novinkou letošního roku je plochá fotokniha, která umožní dokonalé otevření knihy a vyniknutí panoramatických fotek. Knihy jsou tištěny na křídový papír a vázány do pevných potištěných desek s vlastní fotkou. Na tuto fotoknihu budete pyšní a Vaše okolí ho ocení. Fotoknihu z vlastních fotek vytvoříte v jednoduchém online editoru na www.fotokniha24.cz


 

Redakční cena: Záchranářský set Brio World

Autora vybrané podzimní fotky oceníme také velkým záchranářským setem ze série Brio World, který v sobě kombinuje silnici a vláčkodráhu. Stačí otevřít garážová vrata a vyjet tam, kde je havárie. Samozřejmě se spuštěnými majáky a sirénou. Sada s mostem, požární stanicí, požárním autem a mašinkou je v rozloženém stavu velká 83×70 cm.

Společnost BRIO si zakládá na tom, že její produkty nejsou vyráběny na úkor životního prostření. Od roku 2014 je sto procent dřevěných hraček vyrobena z FSC certifikovaného dřeva. To znamená, že veškeré dřevo, které se použije k výrobě BRIO hraček je sledovatelné a pochází z odpovědně spravovaných lesů. BRIO svět neobsahuje žádné malé části a přestože jsou hračky doporučovány pro děti od tří let, jsou bezpečné i pro jejich mladší sourozence, kteří si tak v klidu mohou hrát ve stejném hracím prostoru.
 

Redakční cena: Základní vertikální sada květináčů v hodnotě 1.290,- Kč od značky Gardentech s.r.o.

Další vítěz může očekávat vertikální sadu květináčů pro městské zahradničení od Gardentech s.r.o. Se sadou můžete proměnit holé stěny na zářící plochy s užitkovými rostlinami, bylinkami a zeleninou, a to velmi snadným způsobem, bez vynaložené námahy. Systém rohových květináčů je vyrobený z plastu odolného vůči povětrnostním podmínkám, je modulární, rozšiřitelný a lze jej pohodlně složit bez nářadí.



Redakční cena: Meditační polštářek a maska na oči s pohankovými slupkami od Lavennis – „Od rukou co tvoří, pro smysly jež vnímají“

Další soutěžící se může těšit na meditační polštářek používaný po mnoho staletí při praktikování zenové meditace a další 3 výherci na relaxační masku na oči s pohankovými slupkami, která zpříjemní odpočinek i spánek. 

bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii, která splňuje téma "Barevný podzim" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Barevný podzim, kde je pro ně možné hlasovat.

Pro soutěžní fotografie můžete hlasovat do 27.11.2018 do 12:00. Soutěž byla ukončena, výsledky najdete zde

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších osm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 



Partneři soutěže


Isotra

Společnost ISOTRA působí na trhu již od roku 1992 a patří mezi přední české výrobce interiérových a exteriérových žaluzií, látkových rolet, plissé, japonských stěn, předokenních venkovních rolet, screenových rolet, sítí proti hmyzu a markýz.

Stella Ateliers

Zabýváme se výrobou a prodejem luxusního ložního prádla, bytového, kuchyňského a svatebního textilu. Nabízíme luxusní povlečení z pravé egyptské bavlny české a německé výroby, prostěradla, přikrývky a polštáře, přehozy, plédy, dekorační povlaky a polštářky a další textilie. Povlečení značky Stella si vyrábíme sami, a proto vám můžeme zaručit maximální kvalitu a tím pádem i spokojený spánek. Luxusní povlečení z egyptské bavlny je měkké, hebké, lesklé jako hedvábí a zachovává si barvu i tvar.

Powerprint

Společnost powerprint provozuje web Fotokniha24.cz, kde si můžete vybrat z profesionálních šablon, do kterých snadno umístíte svoje fotky. Fotokniha24.cz nabízí i levné fotoknihy v pevných deskách s okénkem pro úvodní fotku. Tyto fotoknihy jsou vyráběny rychle do 48 hodin. Jako vánoční dárek zde můžete objednat fotokalendář z vlastních fotek. Vybírat můžete z kalendářů stolních i závěsných v mnoha formátech a provedeních za nejlepší ceny na trhu.

Brio

Již více než 100 let se společnost BRIO snaží šířit radost mezi dětma na celém světě. Snažíme se, aby si dětství pamatovaly jako šťastné období, plné vlastní fantazie. BRIO je švédská společnost, která vyrábí inovativní, vysoce kvalitní a dřevěné hračky, které dětem umožňují hrát si bezpečně a užít si přitom maximum zábavy. Společnost BRIO byla založena v roce 1884 a v současné době má své zastoupení ve vice než 30t zemích světa. Pro více informací navštivte www.brio.net.

Gardentech

V nabídce firmy Gardentech s.r.o. najdete široký sortiment zahradní a lesní techniky značek Husqvarna, Honda, Vari, SECO Industries a dalších. Kromě servisu sekaček, řetězových pil, traktorů, elektrocentrál a dalších, nabízíme také dodávku náhradních dílů, spotřebního materiálu a ochranných pracovních pomůcek. Na naší prodejně mimo jiné najdete také zahradní ruční nářadí GARDENA, FISKARS, DWT a WOLF GARTEN nebo elektrické seniorské a invalidní vozíky SELVO.

Lavennis

Chráněná dílna Lavennis pro vás udělá, co vám na očích uvidí. Bylinkové polštářky, meditační sedací polštáře, zástěrky pro děvčátka i tatínky, pytlíčky na dárky. To vše můžete mít s vyšitým jménem nebo vlastním textem. 10 let zkušeností v zakázkové výrobě. Příjemné jednání a respekt vůči zaměstnancům i zákazníkům. A naše poslání: Chceme, aby si naši zákazníci říkali: "Lavennis mi zpříjemňuje život".

07.11.2018 | redakce Bydlení.cz
  • ISOTRA a.s.

    ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Na trhu působí již od roku 1992. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie , předokenní venkovní rolety , látkové rolety , solární žaluzie , plisse , japonské stěny , screenové rolety , sítě proti hmyzu , markýzy , verandy a v neposlední řadě pergoly .

  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444