Soutěž: Aktivní léto se SodaStream

Společnost SodaStream, světový specialista na přípravu domácí perlivé vody, přichystal pro své fanoušky letní novinku – limitovanou edici lahví s názvem Sport Games. Sady tří lahví v národních barvách symbolizují sportovními disciplíny, v nichž sportovci reprezentují Českou republiku na Olympijských hrách.

Přestože olympiáda byla o rok odložena, pitný režim odkládat nemůžeme. Nové lahve pomáhají v jeho dodržování a zároveň jsou i designovým doplňkem, který nahradí nevzhledné jednorázové PET lahve ze supermarketu. Balení obsahuje trojici lahví v bílém, modrém a červeném provedení se skicou postavy sportovce – oštěpař, tenista, kanoista. Litrové lahve jsou určeny pro perlivou i neperlivou vodu, jsou tlakuodolné, opakovaně použitelné a vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu bez BPA. K dostání je sada lahví typu Fuse, které jsou vhodné pro výrobníky SodaStream SPIRIT a sada lahví typu Jet vhodná pro výrobníky SodaStream JET.

Díky designovým lahvím Sport Games budete mít dostatek tekutin stále při sobě a nemusíte se starat o nakupování a tahání těžkých balených vod. Ušetří vám nejen námahu, ale i výdaje, a zároveň ochráníte životní prostředí před hromaděním jednorázového plastu. Nápoj bude vždy čerstvý a budete mít pod kontrolou nejen jeho správné skladování, ale i stupeň naperlení v intenzitě, jakou máte rádi. Pro zpestření v letních měsících doporučujeme originální malinovou příchuť, která má snížený obsah cukru a neobsahuje alergeny. Velké balení 750 ml za zvýhodněnou cenu. A navíc výborně chutná.

SodaStream uvádí na trh také nový typ lahve JET 1 l Black, která je vhodná i do myčky na nádobí. Její používání vám ušetří námahu nejen od tahání těžkých balíků vod, ale zároveň usnadní i pravidelné čištění lahve.

Opakovaně použitelná lahev JET Black je vyrobena z Tritanu, což je jediný plastový materiál, který svými vlastnostmi připomíná sklo a zároveň si zachovává výhody plastu. Neobsahuje BPA či jiné škodlivé látky, je UV rezistentní, díky čemuž zajišťuje delší trvanlivost nápojů, nepojímá žádné pachy a nemění barvu. A k tomu je pružný a vysoce odolný proti nárazům a poškrábání, takže ho lze mýt opakovaně v myčce na nádobí při teplotě do 70 °C.

Lahev má objem 1 l a je vhodná pro perlivou i neperlivou vodu. Je kompatibilní se všemi výrobníky SodaStream, které využívají plastové lahve a hodí se samozřejmě i na sportovní aktivity. Svými praktickými vlastnostmi a jednoduchým nadčasovým designem, který kombinuje čirý plast s černým víčkem a dnem.

https://www.sodastream.cz/


bydlinekVyhrajte produkty od značky SodaStream
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku a 6 z vás se může těšit na tyto ceny:

3x Lahev JET 1 l Black vhodná do myčky
2x Sada lahví Jet Sport Games
1x Příchuť malina 750 ml

Soutěž trvala do 9.8.2020. Gratujeme výhercům: Jana Sekaninová, Věra Fabíková, Lenka Němcová, Petra Hlaváčková, Eva Olbramová, H. Královská

02.07.2020 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444