Sodovka jako tehdy

Soutěž o sadu iSi - připravte si sodovku!

Před 150 lety vytvořil Carl Pochtler první sifon ve své vídeňské továrně. Jeho průkopnický duch a snaha o nejvyšší kvalitu jsou dnes patrné v páté generaci rodinného podnikání pod značkou iSi. Na základě hodnot integrity, udržitelnosti a nezávislosti poskytují produkty iSi inspirativní momenty a jasnou budoucnost.

Vychlazené mojito, sladká piňa colada, lehký vinný střik nebo snad stylový Aperol Spritz? Vyberte si drink a užijte si léto po svém. Zkuste štěstí v soutěži o výrobník sodovky a staňte se barmanem.

 

 

iSi láhev na přípravu sodovky 1,0 l Classic

Skoro každý z nás si pamatuje sodovku, jejíž bublinky příjemně štípaly na jazyku. Existuje v létě lepší osvěžení? Starou dobrou sodovku si opět můžete vychutnávat, a to dokonce z pohodlí domova. Přípravte si domácí limonádu, vinný střik nebo překvapte návštěvu originálním koktejlem. Láhev iSi na výrobu sodovky je vyrobena z velice kvalitní nerezové oceli a poznáte ji zaručeně. 

Balení obsahuje:

  •  1 ks láhev vyrobenou z materiálu PEN s pletivem z nerezové oceli
  •  1 ks hlava pro regulaci tlaku v láhvi  
  •  1 ks držák bombičky
  •  1 ks stoupací trubička 
  •  1 ks měřící trubička 
  •  1 ks klíč na měřící trubičku
 

iSi sifonové bombičky CO2

K přípravě bublinkové vody, kterou ozvláštníte vaše limonády a drinky, budete vedle láhve potřebovat také sifonové bombičky. Ty od značky iSi obsahují 7,5, g plynu CO2, který zaručí až 1 litr silně perlivé vody. Lahvičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli a 100% recyklovatelné. Před každým plněním jsou čištěny, po plnění váženy a kontrolovány. Kvalitu zaručují certifikace HACCP, HALAL.
 
 
Každý přístroj iSi je před opuštěním vídeňského závodu pečlivě přezkoušen. Společnost iSi poskytuje dvouletou záruku na materiál a zpracování, pokud závady nevzniknou z důvodu nesprávného použití, např. použitím neoriginálních sifonových bombiček iSi.

bydlinek
Soutěž o sadu iSi - láhev a bombičky
Odpovězte správně na otázku a v případě vylosování získáte iSi soda Classic láhev o objemu 1 l a iSi sifonové bombičky v balení 10 kusů. 

Nápovědu hledejte na adrese: https://www.youtube.com/watch?v=eB7Wc58vBWw&t=84s.
Soutěž trvala do 11. června 2018. Gratulujeme výherci: Zuzana Frömlová.
29.05.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444