Skoč si do pytle!

Sedací pytel Giga Sako

Sedací pytel Giga Sako

Soutěž o sedací vak

Neboj se, není to myšleno tak, že bys musel dobrovolně skákat čertovi do pytle. Naopak, skoč si do sedacího pytle nebo vaku a uveleb se, přečti si knížku, pusť si skvělý film, užij si pohodu s rodinou. Sezení v pytli tě krásně zrelaxuje a odpočine si každá část tvého těla. Jak se říká, vyzkoušíš jednou a nebudeš chtít jinak.

Protože si děti tyto pytle - vaky velmi oblíbily, do nabídky jsme zařadili i něco pro dospělé. Sedací pytle a sedací vaky máme v různých barvách a provedeních. Vhodné jsou do velkých, ale i malých moderních interiérů, ale také se v nich bude krásně lenošit na balkoně nebo terase. Často jsou využívané ve stylových barech, čekárnách a kancelářích.

Sedací pytel je naplněn polystyrenovými kuličkami. Kuličky jsou měkké a dokážou se přizpůsobit vaší poloze sezení nebo ležení. Jsou velmi jednoduché na údržbu. 

Pytel si můžete různě obracet a pokládat, pokud vás omrzí sezení, položíte ho na zem a bude z něho skvělý polštář na ležení a válení se.
 

Sedací vak může být tvůj

A protože chceme, aby jsi i ty mohl vyzkoušet, jaké to je lebedit si v sedacím pytli, připravili jsme soutěž o jeden úžasný sedací pytel, který může být právě tvůj. Stačí správně odpovědět na otázku a tento sedací vak, který je určen pro děti, bude tvůj. 
 

bydlinek Soutěž o sedací vak
Odpovězte na soutěžní otázku v soutěžním formuláři a zapojte se do soutěže o sedací vak pro děti, který do soutěže věnovala společnost JEKO.

Nápovědu najdete na stránkách: www.nabytek-jeko.cz.

Soutěžit můžete do 12. února 2017. Soutěž byla ukončena. Výherce: Lenka Zelená

09.01.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444