Sklad pro stavbu a rekonstrukci

Redakce BYDLENÍ.CZ blahopřeje panu Petru Kuklíkovi z Prahy, který správně přeložil výraz City Self - Storage a byl vylosován jako vítěz naší letní soutěže o výhodnou možnost využít služeb stejnojmenné firmy.

Jak většina z vás správně věděla, City Self - Storage znamená "uskladni si sám". A právě takovou praktickou službu firma City Self - Storage svým zákazníkům nabízí.


Plánujete stavbu domu či rekonstrukci bytu? Nebo už jste dokonce začali?


Při této činnosti se vždy hromadí spousta stavebního materiálu, který je potřeba krátkodobě uskladnit. S podobným problémem se budete potýkat v případě, že byste rádi využili sezónní nabídky a nakoupili s časovým předstihem dlažbu, kuchyňskou linku, sanitu nebo saunu či bazén.  Kam s takovým množstvím materiálu, když dům se teprve staví?

Řešením jsou právě sklady City Self-Storage, které nabízejí skladovací místnosti od 1 do 100 m2. Ty můžete využít jak krátkodobě (na dobu jednoho týdnu či měsíce), tak i dlouhodobě. Výpovědní lhůta skladu je jenom 15 dní, takže Vám nehrozí žádné dodatečné skladovací náklady, až se práce ve vašem domě či bytě dokončí.

26.09.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444