Showroom o mnoha interiérech

Showroomy neboli předváděcí prostory jsou stále oblíbenějším způsobem prezentace vybavení interiérů. Výrobním či prodejním společnostem dávají možnost představit sortiment nabízeného zboží komplexně a maximálně kvalifikovaně. Takový způsob výběru či nákupu vítají i zákazníci, kteří si chtějí zboží důkladně prohlédnout, seznámit se v širších souvislostech s větším záběrem sortimentu a získat co nejvíce informací.

Firma ALAX, která na našem trhu patří již ke stálicím kvality v komplexním poskytování služeb při tvorbě a realizaci interiérových řešení, otevřela nedávno prodejnu a showroom na nové adrese - Urxova 2, Praha 8 – Karlín. Nové prostory jsou umístěny ve dvou patrech a nabízejí množství místností a zákoutí s nejrůznějšími druhy interiérových realizací. Návštěvníci si zde mohou prohlédnout elegantní obývací pokoje, ložnice, expozice moderních kuchyní, nápaditý a praktický nábytek pro studenty i vkusné, účelné a přívětivě barevné pokoje pro děti. Kromě možnosti prezentovat nabídku produktů a služeb v co největší šíři, byla jedním z impulsů k otevření tohoto reprezentativního interiérového studia snaha společnosti představit nový směr ve svém působení - dodání nábytku od českých výrobců na míru i pro zcela atypické prostory, a to do posledního detailu přesně na přání zákazníka.

Novinky pro funkční bydlení i relaxaci

Alax nabízí řadu zajímavých nábytkových novinek, kterými mj. potvrzuje svoji pověst dodavatele kvalitního designu. K atraktivním výrobkům patří např. řada neobvykle členěných víceúčelových knihoven, které ozvláštní každý interiér. Mezi novinky patří i bohatý výběr sedacích vaků a pytlů, které jsou dnes oblíbeným mobilním doplňkem, dětských i obývacích pokojů. Tyto vaky, pytle a sedáky jsou plněny polystyrenovými kuličkami vysoké hustoty, výborně drží svůj tvar a přizpůsobí se vašemu tělu, zútulňují a zpestřují interiér a poskytují svým uživatelům příjemnou relaxaci.

 

Alax dětem

Pokud jste Alax znali především jako dodavatele kvalitního dětského nábytku a rádi byste např. doplnili pokoj svých ratolestí o další potřebné kusy, pak se nemusíte obávat, že tuto svou roli Alax už neplní. Dětský nábytek je stále jednou ze základních součástí sortimentu firmy, jak se o tom můžete přesvědčit i v nových prodejních prostorách. Praktický, bezpečný a útulný dětský nábytek ALAXDOMINO zahrnuje celé standardní vybavení pokojů, v nabídce jsou i další oblíbené sestavy v různých stylech a provedeních, kvalitní postýlky pro zdravý spánek miminek a batolat, hračky a doplňky.

 

Firma dodává na náš trh mj. také rostoucí stolový systém MOLL, který vytváří ideální, bezpečné a zdravé řešení pracovního místa pro děti od předškolního věku až do dospělosti. Tento systém umožňuje snadné nastavení výšky a zahrnuje množství stolových prvků a praktických doplňků. Díky tomu je vhodný pro každou činnost, ať už jde o čtení, malování, ruční práce nebo učení. Pro ty, kteří pracují s počítačem, MOLL vyvinul také speciální PC pracoviště. Díky výškové stavitelnosti a díky naklápění stolových desek se stoly a židle MOLL mohou přizpůsobit každé práci, každé velikosti a každému věku, patří tedy k dlouhodobým investicím, které se vyplatí.
13.06.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444