Sezóna grilování zahájena: Soutěž o 3 poukazy na zboží v hodnotě 1 000 Kč

Naložit maso do čerstvých bylinek, nakrájet zeleninu, prostřít, vychutnávat si vůni grilování a těšit se na výsledek. Pokud máme vzpomenout jednu věc, kterou na létě milujeme, pak je to grilování! Proto jsme uspořádali soutěž o poukazy na nákup zboží v hodnotě 1 000 Kč na webu grilykrby.cz.

Pokud hledáte pro své kuchařské umění skutečného favorita mezi grily, vsaďte na kotlový gril Master Touch GBS, který je dlouhodobě nejprodávanějším grilem společnosti Weber.

Na tomto moderním grilu můžete vyzkoušet grilování podle nejnovějších gastronomických trendů. Gril Master Touch GBS spoléhá na klasické palivo v podobě briket nebo dřevěného uhlí a zároveň svými špičkovými technologiemi vyhovovuje i těm nejnáročnějším kuchařům.
 
Věděli jste, že si na grilu můžete připravit i pizzu?
Firma Weber vyšla vstříc všem milovníkům velké pizzy a do produktové řady Weber Style zařadila keramický kámen na pizzu o průměru 40 centimetrů. Keramický kámen na pizzu Weber Style je určen pro kotlové grily o průměru 57 centimetrů a pro plynové grily typu Q 300/3000. 


Proč je gril Master Touch GBS favorit? 

  • Poklop grilu je vybaven teploměrem pro přesné a pohodlné sledování intenzity žáru.
  • Díky ploše grilovacího roštu o průměru 57 cm pohostíte i nečekané množství hostů.
  • Grilovací rošt má vyjímatelný střed pro snadnější aplikaci doplňkového příslušenství - pizza kámen, wok pánev a řada dalších komponentů pro pestřejší grilování. 
  • Snadnou obsluhu zajišťují odklápěcí boční strany grilovacího roštu. Můžete tak do kotle přisypávat brikety nebo dřevěné uhlí, aniž byste museli vyjímat celý rošt. 

 

Vyberte si gril podle svého vkusu 

Nyní si můžete vzhled grilu Master Touch GBS vybírat mezi decentními odstíny (klasická černá, krémová a různé odstíny šedé a šedomodré) a nově mezi trendy cihlově červenou.

bydlinek Soutěž o 3 poukazy na nákup zboží v hodnotě 1 000 Kč na www.grilykrby.cz
Odpovězte správně na otázku v níže připojeném formuláři a pokud budete vylosováni, můžete se těšit na voucher v hodnotě 1 000 Kč.

Soutěž trvá do 22. srpna 2016. Soutěž byla ukončena. Výherci: Jarmila Hortová, Petr Běhunek, David Balarin

22.07.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Vladeko spol. s.r.o.

    Vyrábíme zahradní nábytek, zahradní domky, chaty, ale i zastřešené zahradní pergoly, dřevěné masivní a dětská hřiště – veškeré výrobky ze dřeva pro dům i zahradu. Provádíme i montáže všech našich výrobků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444