Sedací vaky pro moderní interiér

Zařizujete dětský pokoj nebo nekonveční obývák? Nechte se inspirovat firmou WEGETT a jejími sedacími pytli pro zdravou relaxaci dětí i dospělých. Různobarevné, různě tvarované vaky plněné polystyrénovými kuličkami patří k aktuálním hitům v oblasti designového nábytku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Sedací vaky Wegett jsou vyrobeny bez použití pevné vnitřní konstrukce. Vyplněny jsou antialergenními polystyrénovými kuličkami, které se přesouvají podle zátěže a křeslo se tvaruje tak, jak to vyhovuje tělu, které v něm spočívá. Tlakem na kuličky se prokrví tkáň podobně jako je tomu například u akupresní rohožky. Vedle stimulačního efektu se při takovém posezení dostaví také pocity uvolnění, které patří k žádoucí relaxaci. Je to jeden z důvodů, proč tento originální kus nábytku vyhledávají zdravotně postižení a těhotné ženy.

Firma Wegett postupně vyvinula různé typy těchto vaků. Novinkou je nonšalantně působící sedací koule, kterou výrobce nabízí stejně jako celý svůj sortiment ve výběru široké palety barev. Své "Hand made" výrobky šije firma na zakázku a snaží se reprezentovat tradičně dobrou kvalitu české rukodělné výroby." Za celou dobu naší existence jsme neregistrovali jedinou reklamaci.....doufejme, že tomu tak i zůstane," prozrazují o sobě.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Důvodem rostoucího úspěchu značky WEGETT je individuální přístup, který firma nabízí každému zákazníkovi. Specialisté vám na objednávku vyrobí křeslo, polštář, taburet, kouli, dvojsedák, psí pelech či jakýkoliv další tvar přesně podle vašeho přání. Nabídka obsahuje asi 25 barev a na 5000 možných kombinací, při vymýšlení tvaru se meze nekladou. Vyrobili zde už křesla ve tvaru ovoce, závodních automobilů či třeba žárovky. Každý si tak může navrhnout svůj originální sedák, který nikdo jiný nemá, a to za standardní maloobchodní cenu.


Sedací vaky Wegett si od roku 2003 dokázaly najít své pevné místo na našem trhu, v loňském roce poprvé představila firma své výrobky i na evropském trhu - v Německu, Rakousku a Švýcarsku.
Vlastnosti a výhody sedacích vaků Wegett:
možnost použití v interiéru i exteriéru
výběr široké palety barev
jsou antialergické
bezpečnost (žádné ostré hrany a tvrdé materiály)
nízká hmotnost, snadná manipulace a transport
nenáročné na údržbu (nepropouští vodu, omyvatelné)
skvělé rehabilitační účinky (díky své tvárnosti má dobrý vliv na regeneraci svalů, páteře atd.)
záruka 2 roky
22.01.2008 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444