Se svítícím kamarádem se dítě tmy bát nebude

Osvětlení do dětského pokoje vybíráme nejen podle věku dítěte, ale také podle činnosti, ke které bude osvětlení sloužit. K psacímu stolu pro školáka budeme volit praktické a především ostré osvětlení, pro vytvoření útulné atmosféry před usínáním se zaměříme na měkké světlo v milém designu.

„Mami, tati, nechte mi svítit světýlko," možná i vy častokrát slýcháte od svých dětí podobné prosby. Některé malé děti se bojí tmy, a tak jim do pokojíčku pořizujeme malé orientační světlo. Lampička u dětské postele příjemně osvítí dětský pokojíček tak, aby dítě nemělo strach a přece mohlo v klidu, nerušeně usnout.

Společnost Philips se spojila s Disney, znalcem dětských duší, aby představila novou kolekci dětských svítidel Philips SoftPal inspirovanou animovanými filmy. Ať už dítě nemůže usnout nebo si chce ještě samo přečíst poslední kapitolu oblíbené pohádky, toto svítidlo v líbivém designu se mu stane věrným kamarádem. Je vyrobeno z měkkého plastu, proto se svítícím Mickey Mousem nebo jinou Disney postavičkou může bez obav usnout.

Průvodce nocí vašeho dítěte

Philips SoftPal je přenosné svítidlo, které si vaše dítě může s sebou vzít kamkoliv. Zaručí snadnou orientaci při hraní, ale také během nočních návštěv koupelny nebo ložnice rodičů. Jeho tvar byl vyvinut s ohledem na velikost dětské dlaně a jeho snadné přenášení.

Svítidlo Philips SoftPal se vyrábí v designu dětmi tolik oblíbených postaviček Disney. Do říše snů je může doprovázet roztomilá dvojice Minnie a Mickey, sněhulák Olafa nebo třeba postavička z oblíbené pohádky Příšerky s.r.o.
 

Úspornost a bezpečnost

Technologie LED integrovaná ve svítidle Philips SoftPal představuje unikátní řešení vyvinuté společností Philips. Nemusíte se tak starat o spotřebu elektrické energie. Svítící kamarádi spotřebují pouhý 1 W. LED technologie navíc svítidlo nepřehřívá. Svítidlo je vyrobeno s ohledem na maximální bezpečnost. Jeho ovládání zvládne opravdu každé dítě bez ohledu na věk. Zapínání a vypínání se totiž děje prostým nakloněním svítidla. Svítidlo je napájeno 2 bateriemi typu AAA.
Více informarcí se dozvíte na www.ledko.cz.
05.08.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444