Moderní krby Romotop slaví 30 let na trhu

Ať už interiér zařizujete v minimalistickém, elegantním, rustikálním nebo třeba moderním stylu, kamna nebo krbové vložky Romotop do něj skvěle zapadnou a jsou skvělým bytovým doplňkem. Zákazníky oslovují prvotřídním designem, velmi dobrou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva. Značka Romotop slaví 30 let své existence a právem si zasluhuje prvenství v Evropě.

Evropským lídrem v oboru

Ryze česká společnost ROMOTOP, spol. s r. o. vznikla v létě roku 1992 díky vizionářství a odhodlání Josefa Heina. Nyní tato stabilní a silná firma, která zaměstnává přes šest set pracovníků, dodává své výrobky do více než 50 zemí světa.
 
Z malosériové výroby v Suchdole nad Odrou se stal podnik s moderním technologickým zázemím a dnes značka Romotop patří mezi nejlepší v Evropě. Výrobní proces s velkým podílem robotizace probíhá na 30 000 m2. Pružnost v dodávkách zákazníkovi je podpořena vlastním logistickým centrem s kamionovou dopravou. Silné zázemí je devizou společnosti, ale i fakt, že se jedná o českou firmu, předurčuje kvalitní servis a snadnou dostupnost náhradních dílů.

„Technologie a inovace nás baví, a jelikož jsme jedním z lídrů na evropském trhu, snažíme se obor krbových kamen a krbových vložek posouvat neustále dopředu.“

Ing. Josef Hein
zakladatel a majitel


Neustálé zdokonalování a modernizace

V současné době se krbová kamna a krbové vložky stále častěji stávají ne-li primárním, pak alespoň významným zdrojem vytápění rodinných domů. Tento trend je naprosto logický, uvědomíme-li si, jak klesá energetická náročnost moderních domů a stoupají ceny energií. Za jeden rok představuje produkce značky téměř 50 000 krbových kamen a krbových vložek. Firmě nechybí soustavná neutuchající snaha o zdokonalování výrobků, které jsou navíc nabízeny za přiměřené ceny. Z dílny Romotop tak vyjíždí produkty s perfektním poměrem kvalita / cena / výkon. 

 

Atraktivní a funkční design

Romotop nabízí krby a kamna, které se budou hodit do každé domácnosti. Keramická kamna vám nabídnou více barevných možností, milovníky jiných materiálů potěší varianty z kamene, plechu či pískovce. Problém s místem vyřeší malá, úzká, ale také rohová krbová kamna, díky modelům s velkými dvířky a prostorným topeništěm si naplno užijete uklidňující pohled do ohniště. Ovládání krbových kamen je intuitivní a nenáročné, samotná kamna jsou velmi účinná. Tepelnou energii je také možno ukládat do akumulačních prvků, kterým jsou kamna i krbové vložky uzpůsobeny.
 

Respekt k přírodě a odpovědné podnikání

Ekologie je pro výrobce nejen tématem, ale i závazkem. Krbová kamna a krby Romotop splňují přísné ekologické limity, které požadují směrnice či normy EU a není jich zrovna málo. Provozování těchto moderních spotřebičů přispívá k ochraně životního prostředí a udržitelnosti využívání přírodních zdrojů energie. Široké spektrum produktů vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů. Firma už ze své podstaty podnikání přistupuje ke Corporate Social Responsibility (společenské odpovědnosti firem – CSR) velmi odpovědně.

Zasloužená ocenění

Krbová kamna Romotop se mohou pochlubit originálním, atraktivním a vysoce funkčním designem, za který již společnost získala několik ocenění. Za velký úspěch je považována platinová cena v prestižní soutěži ADEX, která se koná v USA, a kam bylo přihlášeno více jak 1800 produktů. V roce 2001 obdržela značka Romotop ocenění Vynikající výrobek od Designového centra České republiky. Významné bylo rovněž získání 2. místa v odborné soutěži Výrobek – technologie roku 2012, kdy krbová kamna oslovila odbornou porotu designem a použitými technologiemi. Romotop je také držitelem ocenění CZECH SUPERBRANDS BUSINESS AWARD 2016, 2019, 2020.

05.10.2022 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444