Rohová šatní skříň jako úložný prostor v malém bytě

Rohová šatní skříň bílá Essen

Rohová šatní skříň bílá Essen

Dobře vyřešené úložné prostory jsou alfou a omegou komfortního bydlení. Majitelům velkého bytu nebo dokonce rodinného domu s garáží a sklepem se naskýtá celá řada možností a je spíš otázkou vkusu a rozhodnutí, zda dají přednost nábytku na míru, nebo pořídí některou z velkých šatních skříní. Problém může nastat ve chvíli, kdy jste limitováni prostorem. V malém bytě můžete problém efektivně vyřešit rohovými šatními skříněmi.

Vytěžte prázdný kout na maximum 

Hledáte do malého bytu cenově dostupné úložné prostory? Představujeme rohovou šatní skříň z kolekce Essen id, která nabídne velký úložný prostor také díky její hloubce, ale naopak při umístění do zbytečně prázdného koutu všeobecně zabere méně prostoru než klasická dvoudveřová šatní skříň. Úložné prostory vlastním objemem jsou zcela srovnatelné spíše s třídveřovým provedením skříně. A vybrat si můžete i příjemnou imitaci dřeva dub.

Rohová šatní skříň dub Essen
 

Rohová šatní skříň od podlahy až po strop

Řeč je o šatní skříni s nadstavcem, která určený prostor využije ještě více. Nadstavec působí jako maličkost, ale úložný prostor, který získáte navíc, vás velmi příjemně překvapí. Rovněž tento typ šatních skříní patří k velmi oblíbeným pro zařízení úložných prostorů v malém bytě. Skříň pokryje plochu od podlahy až po strop, výška skříně společně s nadstavcem odpovídá výšce většiny bytů u nás. A šatní skříň, která takto zabírá daný prostor, vypadá opravdu elegantně. 

Rohová šatní skříň s nadstavcem Eco white
 

Šatní skříně nabízí další, úsporná řešení

Mezi šatními skříněmi můžete vybírat skříně otevřené, které jsou pro dostupnou cenu velmi žádané, šatní skříně s posuvnými křídly a samozřejmě nesmí chybět ani atypické designy, které však v důsledku mohou vyřešit přesně váš problém. Třeba právě jako jednodveřová šatní skříň, která zajistí prostor pro ukládání i v malé v ložnici.

Šatní skříň Essen dub small
 
 
Pro další inspiraci zavítejte na webové stránky prodejce www.nabytek-aldo.cz
10.05.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444