Realizace koupelny z lesklých obkladů

Na pobočce M.B.KERAMIKY v Brně vznikla krásná realizace koupelny z lesklých obkladů. Nechte se inspirovat.

Hlavním přáním zákazníka bylo vytvořit ve sprchovém koutě výklenek se sedátkem pro pohodlnější sprchování nejen sebe, ale také psího miláčka. Posezení se neobkládalo klasickými obklady, aby neměl zákazník ve sprchovém koutě ostré rohy, které by mohly být nebezpečné. Proto se jako základový prvek na sedátko vybrala mozaika. Ta je zespodu podlepena síťkou. Díky tomu se s ní dobře tvaroval zakulacený roh sedátka. Mozaika do koupelny je velmi variabilní - dá se stříhat, ohýbat a tvarovat. S její pomocí vytvoříte zajímavá zákoutí, obložíte sloupy, vany apod. 
Mozaika byla hlavním stavebním prvkem této realizaceMozaika byla hlavním stavebním prvkem této realizace
K hnědobéžové mozaice se posléze barevně doladil obklad. Koupelna je menších rozměrů, a proto byly vybrány světlé tóny hnědé a béžové barvy a na doplnění a prosvětlení bílý obklad.

Jako poslední přišla řada na dlažbu. Aby se podtrhnul přírodní ráz koupelny, padla volba na dlažbu napodobující dřevo. Těchto dlažeb M.B.KERAMIKA na vzorkovnách vystavuje desítky. Nebyl tak problém zvolit vhodný odstín a rozměr. 
Obklady v hnědých tónech a dlažba napodobující dřevo podtrhli přírodní ráz koupelnyObklady v hnědých tónech a dlažba napodobující dřevo podtrhli přírodní ráz koupelny
Přijďte do koupelnových studií M.B.KERAMIKA a nechte si poradit. Společně jistě zrealizujete pěknou koupelnu, vyberete vhodnou dlažnu na terasu nebo třeba k bazénu.
07.02.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444