Radost z fotek: Soutěž s Vyvolej.to

Hromadí se vám fotografie v počítači, na disku nebo v mobilu? Rádi byste potěšili blízké pěknou fotkou v rámečku? Vyvolejte je! Zkuste štěstí v nové soutěži a získejte jeden z pěti poukazů na vyvolání fotek do Vyvolej.to, designového on-line fotolabu.

Všimli jste si, kolik fotek během jednoho dne pořídíte na svůj mobilní telefon? A kolikrát jste si už řekli, že by bylo potřeba fotky protřídit a vyvolat? Fotka na papíru v sobě totiž nese jedinečnost, sílu osobního kouzla a trochu nostalgie. A právě nyní nastal čas vašim nejlepším okamžikům vtisknout papírovou podobu. On-line fotolab Vyvolej.to oslavilo před koncem roku 5 let své existence. Může nabídnout záruku špičkové kvality a stále nové nápady, na jejichž realizaci spolupracuje s předními českými návrháři.


Těšit se z pěkných fotek je jednoduché - stačí vybrat formát, nahrát fotky a případně si je v rámci zvoleného formátu ještě upravit. Za dva dny už v poštovní schránce čeká krásné balení s vyvolanými fotografiemi. To, co obvykle bývá na celém procesu nejtěžší, je vybrat fotky k tisku. 

Každé fotky jsou dodávány v designovém obalu zdarma„Originální alba na naše fotky vyrábí ti nejlepší knihaři a designéři v Čechách. Ručně, s pečlivostí a láskou ke své profesi,“ dodává Lukáš Opekar, jeden z partnerů projektu.


Na webu Vyvolej.to si můžete vybírat z mnoha formátů fotografií i dalších fotoproduktů. Jak prozrazuje Filip Ornstein, zakladatel Vyvolej.to: „Favoritem je stále klasická fotka o velikosti 8×10 cm." Na paty těmto fotografiím však šlapou originální magnetky na lednici a fotoknihy. Oblíbené jsou také velkoformátové plakáty nebo nové designové stolní kalendáře v dřevěném stojánku. A i když už nový rok začal, je stále možné si je nechat vyrobit - další rok pak jen obměníte listy.



Tip na dárek

Hledáte tip na dárek? Na Vyvolej.to vyberete vhodný dárek pro blízkého k narozeninám, ke sv. Valentýnu nebo třeba pro novomanžele. Inspirujte se na Facebooku a Instagramu, kde si můžete prohlédnout spoustu ukázek, ale také se zúčastnit mnoha soutěží. Mezi ty nejoblíbenější patří jednoznačně soutěž Nejfoto o nejlepší fotku českého a slovenského Instagramu. Soutěž vždy probíhá koncem roku, a tak se o nejpovedenější fotku můžete snažit po celý rok.  

bydlinekSoutěž o 5 poukazů na Vyvolej.to 
Odpovězte na otázku a vyhrajte 1 z 5 poukazů v hodnotě 540 Kč a potěšte sebe nebo své blízké čímkoliv z Vyvolej.to. Soutěž trvala do 13. února 2019.

Výherci: Petr Doležel, Linda Trachtulcová, Václav Nečas, Kateřina Kabelková, Žaneta Hájková

24.01.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444