První letošní podzimní kurz výroby domácích klobás za námi

Blíží se doba domácích zabijaček, uzení masa a výroby domácích klobás. Rádi byste v této oblasti získali více zkušeností a načerpali inspiraci od těch nejlepších? Zúčastněte se kurzu pod vedením Jana Málka, mistra řezníka.

První podzimní kurz výroby domácích uzenin proběhl v GrilyKrby.cz v sobotu 21. října. Jako i v minulosti kurz vedl odborník na slovo vzatý – Jan Málek, mistr odborného výcviku mladých řezníků. 
 

Jak probíhal kurz

Tématem posledního podzimního kurzu byla "Hanácká klobása". Účastníci kurzu dostali kusy masa, koření a návod. Poprvé používali nejen ruční mlýnky na maso, ale každá dvojice pracovala také s kutrem, ve kterém probíhalo mletí masa na jemnou pastu. Za čtyři hodiny se účastníkům podařilo připravit perfektní klobásy, které nechali vyudit v udírnách.



Tip na vánoční dárek. Zažijte to také

Máte zájem zažít atmosféru kurzu vaření? Setkat se s lidmi, kteří sdílí stejnou vášeň k jídlu? Načerpat cenné zkušenosti od odborníka? Zapište se do dalšího kurzu, přesné termíny zjistíte na této adrese.

Vyzkoušíte si práci s plničkou klobás, velkým ručním mlýnkem na maso a s řeznickým kutrem. Každý účastník kurzu si odnese 5 kg vlastnoručně vyrobených uzenin a zkušenosti k nezaplacení.

Pokud hledáte tip na vánoční dárek pro své blízké, kteří mají k práci s masem blízko, poukaz na kurz výroby klobás pod vedením mistra Málka je pod stromečkem jistě potěší.
06.11.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • GrilyKrby.cz

    Kamenná prodejna s více jak 80 vystavenými grily a 25 udírnami. Najdete u nás značky Weber,  Campingaz, Napoleon, Pit Boss, Borniak,  Bradley Smoker, Outdoorchef  a spoustu dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444