Projektový ateliér THERMO PLUS je tu s vámi i v roce 2019

Na začátku cesty k vlastnímu rodinnému domu většinou stojí shromažďování informací. Při brouzdání po internetu vás jistě osloví webové stránky THERMO PLUS, projektového ateliéru s dlouhou tradicí.

Co si však přesně představit pod pojmem projektový ateliér? Nabídka projektového ateliéru THERMO PLUS je opravdu široká. Sami si zvolíte jednu ze základních kategorií – typové projekty a individuální projekty. V typových projektech jsou zastoupeny velmi oblíbené přízemní domy (bungalovy), dvoupodlažní domy a dvojdomy. Typové projekty lze upravit dle požadavků zákazníka, případně lze klientovi nabídnout studii individuálně řešeného domu a po jejím odsouhlasení následně i projektovou dokumentaci.

Profesionálové poradí a pomohou


A co se skrývá za slovem PLUS v názvu projektového ateliéru? Kromě zmíněných nadstandardních služeb v podobě individuálního přístupu k potřebám a přáním klientů je to možnost přepracovat tradiční zděnou technologii typových projektů do technologie dřevostavby. Plusovým bodem je i bezplatná první konzultace v délce 2 hodin. Tato doba je dostačující pro výběr vhodného projektu domu i s případnými drobnými úpravami, pro diskusi nad vašimi podklady a k sepsání objednávky. Při objednávce můžete zároveň zadat vypracování projektu osazení domu na parcele, což je nedílná součást projektové dokumentace potřebné pro získání stavebního povolení / ohlášení. Během konzultace se můžete informovat i o dalších náležitostech souvisejících se stavbou domu, jako je například inženýrská činnost spojená s obstaráním stavebního povolení nebo výkon autorského dozoru projektanta. A možná si ke svému domu vyberete garáž, která je součástí nabídky v kategorii typových projektů THERMO PLUS.

Vizualizace projektů v katalogu


Možná byste si nejdřív vše rádi v klidu promysleli. I v tomto ohledu vám vyšli odborníci z THERMO PLUS vstříc a připravili pro vás tištěný katalog, který vám bude zaslán zdarma. V katalogu na rok 2019 si budete moci prohlédnout nové projekty, které byly mimo jiné vypracovány na základě požadavků a námětů klientů. Prohlédněte si novinky projektového ateliéru THERMO PLUS již teď – která z nich u vás zvítězí?

Ateliérové novinky 2019


Gita je název pro přízemní rodinný dům s využitým podkrovím. Tento dům má jednoduchý nadčasový tvar vhodný do městské i vesnické zástavby. Dům není podsklepen. Součástí domu může být přistavěná garáž zastřešená plochou střechou se vstupním závětřím. Odtud se vchází do zádveří a haly, na které navazuje místnost pro domácí práce, WC + sprcha a spíž. Z haly je přístupný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní a pokoj, který lze využít jako pracovnu nebo pokoj pro hosty. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu. V podkroví se nachází dva pokoje, ložnice, šatna, lázeň a samostatné WC.

Přízemní rodinný dům větší velikostní kategorie se zajímavým půdorysným tvarem písmene „T“ se sedlovou střechou se nazývá Sandra. Součástí domu je vestavěná garáž pro dvě auta s praktickým prostorem pro uložení jízdních kol a zahradního nářadí. Do domu se vstupuje přes zádveří, z něhož je přístupná technická místnost, která je zároveň průchozí místností do garáže. Obývací pokoj s jídelnou a kuchyní tvoří velkoryse utvářený přízemní prostor ve tvaru písmene „L“. U jídelny je umístěna komora, předsíň a WC. Z jídelny ústí chodba, z níž se vstupuje do dvou pokojů, ložnice a lázní se saunou. Atraktivním zvětšením obytného prostoru je částečně zakrytá terasa, na níž se vchází jak z obývacího pokoje, tak z obou pokojů. Na terasu navazuje zahrada.

Přízemní rodinný dům s využitým podkrovím obdržel tradiční české jméno Václav. I pro tento dům je typická čistota jednoduchých tvarů. Díky tomu se nenuceně začlení do městské i vesnické zástavby. Dům není podsklepen. Součástí domu může být přistavěná garáž s prostorem pro uložení jízdních kol a zahradního nářadí. Garáž je spolu se závětřím zastřešena plochou střechou. Ze vstupního závětří se vstupuje do prostorného zádveří, na které navazuje chodba. Ze zádveří se vchází do místnosti pro domácí práce. Z chodby je přístupné WC + sprcha, spíž a pracovna (pokoj pro hosty). Chodba ústí do obývacího pokoje a kuchyně. Dva vstupy z obývacího pokoje umožňují vstup na terasu. Schodiště do podkroví vede do centrální haly obklopené dvěma pokoji, prostornou šatnou, ložnicí, lázní a samostatným WC.

Dům Veronika je nepodsklepený přízemní rodinný dům menší velikostní kategorie obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou. I tento dům lze vybavit přístřeškem na auto s místností pro uložení jízdních kol a zahradního nářadí. Do domu se vstupuje přes zádveří, odkud se vstupuje do místnosti pro domácí práce. Zádveří pokračuje chodbou, která na jednom konci ústí do obývacího pokoje s kuchyní a se spíží. Na opačné straně se nachází ložnice, která sousedí s lázní. Z chodby se vstupuje i do dvou pokojů a do infrasauny. Terasa je přístupná z obývacího pokoje a obou pokojů.

27.02.2019 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444