Prodej bytu bez realitky v Praze? Máme pro vás řešení

Potřebujete prodat v Praze byt? Stěhujete se do většího nebo dokonce pryč z města? Nevíte, jak na to, nebo se vám nechce absolvovat celý proces prodeje? Nechte to na odbornících z projektu ProdejByt.cz. Ušetříte si spoustu starostí i peněz.

Už jen při pomyšlení na celý proces prodeje vám jde hlava kolem? Nechcete platit vysoké provize realitním kancelářím a na prodej bytu bez realitky nemáte zkušenosti ani dostatek času? Projekt ProdejByt.cz se o vše postará za vás.

Jaké jsou výhody prodeje nemovitosti prostřednictvím ProdejByt.cz?

1. Jistota prodeje

Žádné komplikace z důvodu zamítnutí hypotečního úvěru, žádné časové prodlevy. ProdejByt.cz dotáhne prodej bytu v Praze do zdárného konce včas a bez potíží

2. Vyberte si termín prodeje bytu 

Vše se řídí podle vás a vašich časových možností. Nemusíte si brát volno v práci, nebo zařizovat hlídání dětí. Datum prodeje si určíte vy sami. 

3. Prodejte byt v jakémkoliv stavu

Probíhá v bytě rekonstrukce? Nemáte čas na úklid, opravy nebo vyklízení? Projekt ProdejByt.cz zajístí kompletní přípravu bytu na prodej za vás. 

4. Žádné prohlídky

Při klasickém postupu prodeje prostřednictvím realitní kanceláře jste nuceni absolvovat několik prohlídek bytu. ProdejByt.cz zachovává vaše soukromí a vy můžete ušetřený čas investovat jinam.

5. Peníze ihned do 24 hodin

Byt je prodán, ale kde jsou peníze? Už žádná prodlení, výmluvy, odklady a nepříjemné čekání. Projekt ProdejByt.cz vyplatí zákazníkům peníze po odsouhlasení kupní ceny a podpisu smlouvy do 24 hodin.

6. Získáte přes 90% tržní ceny

Nechcete mít s prodejem příliš mnoho starostí? Nemáte čas a potřebujete peníze za prodej bytu co nejdříve? U výkupu přes ProdejByt.cz vám bude nabídnuta maximální cena.
  

Prodám byt v Praze. Jak postupovat? 

Vyplníte formulář na webu www.prodejbyt.cz, který se týká dispozic vašeho bytu, a domluvíte si prohlídku. Poté proběhne samotný prodej bytu a nakonec bude zajištěno předání bytu s převodem energií. 
27.10.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444