Připravuje se podzimní PRAGOINTERIER

Podzimní veletržní sezona přivítá na holešovickém výstavišti 18. veletrh interiérů a bydlení PRAGOINTERIER LIVING FAIR. V termínu 6. – 9. září výstaviště INCHEBA EXPO PRAHA zaplní vystavovatelé ze všech interiérových oborů, aby zde prezentovali to nejlepší ze své nabídky. A vy byste u toho neměli chybět.

Tento tradiční veletrh, který je jednou z „vlajkových lodí“ společnosti INCHEBA PRAHA spol. s.r.o., se řadí mezi významné středoevropské veletržní akce. Tomu nasvědčuje i stoupající zájem odborné veřejnosti z domova i ze zahraničí. I přesto stále platí, že velkou většinu návštěvníků veletrhu tvoří potenciální zákazníci, tedy veřejnost, která přichází porovnat nabídku různých firem, objednat, či přímo nakoupit.

Únorový PRAGOINTERIER NEW DESIGN překonal dosavadní návštěvnický rekord a bohatá škála nabídky pro bydlení jistě přiláká řadu návštěvníků i v prvním zářijovém týdnu. Vystavovatelé budou opět rozděleni do sekcí podle nomenklatury a jejich expozice zaplní všechny prostory Průmyslového paláce i volnu plochu před ním. Vždyť již nyní je přihlášeno téměř 100 vystavovatelů a zamluveno přes 2600 m2 výstavní plochy.
Levé křídlo bude jako každoročně vyhrazeno modernímu nábytku, jmenujme např. firmy Carelli, Semquelb, Sofaland nebo in Elis, které zde předvedou svou nabídku sedacích souprav. Kuchyně a vybavení kuchyní předvedou firmy Antico, Elben, Ilve. Nabídka vestavných skříní bude k vidění v expozicích firem Woodface a Sten. Střední hala bude jako obvykle patřit ložnicím, lůžkovinám a bytovému textilu. Společnost Centrum zdravého spánku ve své expozici nabídne ložnicový nábytek, lamelové rošty a matrace, s dekoračními látkami přijde například firma Jacques a Partner, s ložním prádlem firmy Kůs a syn nebo Cimex. V Pravém křídle Průmyslového paláce najdou návštěvníci stylový nábytek, prezentovaný firmami Viola EU, SOB nábytek nebo Stéblová s.r.o., bytové doplňky, k vidění budou umělecké předměty do bytu, zajímavé elektrospotřebiče pro domácnost, dekorační předměty. Významnou součástí Pragointerieru je sekce vestavěných částí interiéru v Pravém křídle. Zájem je zvláště ze strany výrobců a prodejců podlahovin. Mezi nejvýznamnější patří opět Zahradník parket, IBC parkety, Podlahy Heth. Sauna s.r.o. a Vital Trend předvedou novinky ze světa saun.

Nebudou chybět ani tradiční soutěže: soutěž Grand prix veletrhu v Salonu novinek a designu, a dále soutěž, vyhlašovaná Design centrem České republiky z pověření Ministerstva průmyslu a obchodu o nominaci na titul Vynikající výrobek roku, soutěž pro výrobce, návrháře a dekoratérská studia - Okno a styl. Soutěžit se bude i o nejlepší expozici. Není třeba připomínat, že nominace či udělení ceny může být pro vítěze významným propagačním argumentem.

Uzávěrka přihlášek pro vystavovatele je již 31. května.

Bližší informace o veletrhu PRAGOINTERIER LIVING FAIR získáte na adrese , nebo na www.pragointerier.cz./living, tel: 220 103 480.
23.05.2007 | tz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444