Barevnější domov

Nová řada nátěrů Primalex

Výrobce nejprodávanějších a nejznámějších nátěrových systémů na českém trhu, akciová společnost Primalex, rozšířila od letošního jara svůj sortiment o zcela novou, ucelenou řadu vodou ředitelných a syntetických barev na kov a dřevo.

S barvami Primalex si nyní můžete nejen vymalovat byt, ale také natřít okna nebo radiátory, zrenovovat starý nábytek i zahradní houpačku. K dispozici jsou základní i vrchní nátěry, lazury, ale i napouštědlo a tmely.

 

Možnost volby
Připadají vám staré dřevěné židle na chalupě fádní? Proměňte je ve veselé barevné doplňky: vodou ředitelná Primalex Vrchní barva lesklá se prodává v jedenácti odstínech a stejná barva na syntetické bázi má dokonce odstínů patnáct. Vybírat můžete i z Primalex Vrchních barev matných (vodou ředitelné jsou v jedenácti odstínech, syntetické v černé a bílé variantě). Kdo se chystá na letní natírání oken, měl by vědět, že bílá Primalex Barva na okna nežloutne, má sníženou náchylnost ke slepení a vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům (vodouředitelná verze je pololesklá, syntetická je v lesklém provedení.)

Primalex sluší i kovu
K základním nátěrům kovových povrchů v interiéru i v exteriéru slouží Primalex Základní antikorozní barva na kov (syntetická i vodouředitelná) v bílém, šedém a červenohnědém odstínu. Velmi dobře přilne k podkladu a poskytuje mu dlouhodobou ochranu.
Primalex Vrchní barvy existují v širší nabídce tónů: syntetických lesklých je patnáct, syntetický mat existuje jako černý a bílý; vodou ředitelné lesklé i matné barvy se prodávají v jedenácti odstínech. Díky velkému výběru není problém sladit barvu zábradlí, plotu, okapů, dveří garáže… se vzhledem fasády domu, chaty, chalupy.
Speciální syntetický nátěr Primalex Barva na radiátory je určen i k ošetření ohřívačů vody a teplovodních vedení. Je lesklý, bílý, nežloutnoucí a velmi dobře odolává nárazům. 
Chcete něco speciálního?
Lazury zdůrazňující přirozenou krásu dřeva jsou vhodné na nábytek, ostění, dveře, rámy… V nové nabídce firmy jsou syntetické Primalex Lazura tenkovrstvá a Primalex Lazura silnovrstvá v odstínech kaštan, ořech, palisandr, teak, dub, pinie, borovice, mahagon plus lazura bezbarvá. Devět variant má rovněž vodouředitelná Primalex Lazura silnovrstvá
Kompletnost nové řady završují syntetické Primalex Napouštědlo na dřevo, Primalex Tmel pod syntetické barvy a Primalex Univerzální tmel.
První je nátěr chránící dřevo před zamodráním, plísněmi, dřevokazným hmyzem i houbami. Primalex Tmel pod syntetické barvy se uplatní při vyrovnávání nerovností venkovních i vnitřních dřevěných i kovových povrchů;  Primalex Univerzální tmel zahlazuje nerovnosti venkovních i vnitřních dřevěných povrchů, ale i povrchů stěn.
Barvy Primalex se podle druhu prodávají v různých baleních od 0,7 kg popř. 0,75 l do 5 kg popř. 5 litrů. Dobrým pomocníkem při výběru je přehledná etiketa, obsahující nejen vzor odstínu, ale také výrazné označení, zda se jedná o vodouředitelnou, nebo syntetickou barvu. Podrobný text na zadní straně plechovky udává, jak před i při aplikaci postupovat, aby uživatel dosáhl co nejlepších výsledků.
05.08.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444