Příjemný a bezpečný pobyt v koupelně vám zaručí koupelnové studio SOFIdesign

Stavíte si nové bydlení a přemýšlíte, jak bude vypadat koupelna? Čeká vás rekonstrukce koupelny? Sbíráte inspiraci na internetu, prohlížíte časopisy, máte určitou představu? Přijďte si ujasnit myšlenky do koupelnového studia, kde odborní konzultanti zhodnotí vaše představy a poradí, jak prostor co nejlépe využít.

Proč navštívit koupelnové studio

Jedna věc je uložit si pěkné fotografie z Instagramu, věc druhá je všechno poskládat dohromady, aby celek dával smysl.

  • Jaký druh dlaždic vybrat, aby neklouzaly a přitom se dobře udržovaly? 
  • Jak vysoko umístit zrcadlo? 
  • Jaké bude nejvhodnější osvětlení? 
  • Jaký nábytek odolá vlhkosti? 
  • Jak koupelnu přizpůsobit dětem? 

V koupelnovém studiu jsou připraveni zodpovědět veškeré vaše dotazy. Poradí s výběrem vybavení, aby odpovídalo vašim představám a zároveň i dispozicím koupelny. Ve studiu navrhnou prostor tak, aby byl opticky co největší a prosvětlený, poradí s výběrem vkusných doplňků. V neposlední řadě vyhotoví profesionální 3D vizualizaci koupelny, díky které si budoucí koupelnu lépe představíte a prohlédnete ještě před samotnou realizací. Odborný designér vám stále bude nablízku pro případné konzultace a návrhy změn.

 

Možná si řeknete, že vymyslet podobu koupelny je snadné. Proč bychom se měli radit s ostatními? Třeba proto, abyste pak nelitovali, že jste mohli mít větší a prostornější vanu, že se ve sprchovacím boxu sotva otočíte nebo už nezbývá prostor pro úložnou skříňku. V koupelnovém studiu pracují odborně proškolení pracovníci s desítkami let zkušeností a stovkami absolvovaných veletrhů.  Ať už budete chtít opravdu luxusní koupelnu z dražších materiálů, nebo kompromis ceny a kvality, v koupelnovém studiu Praha najdete řešení.

Jak konkrétně probíhá spolupráce s koupelnovým studiem

Koupelnové studio SOFIdesign nabízí kompletní servis. Odborníci s vámi projdou architektonický návrh, podle kterého vytvoří 3D vizualizaci. Pomohou s výběrem koupelnové dlažby a obkladů, vyberou vhodný nábytek, osvětlení, vkusné a praktické doplňky a nakonec vypracují vizualizaci koupelny. Koupelnové studio vám nakonec doporučí několik externích řemeslníků, kteří provedou samotnou realizaci. 



Prohlédněte si také další realizace koupelen koupelnového studia SOFIdesign.
22.08.2022 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444