Pravidelnou péčí ke zdravým a zářivým zubům

Soutěž o sonický zubní kartáček od ETY

Věnujete péči o zuby dostatečnou pozornost? O maximálně efektivní dentální hygienu se postará sonický zubní kartáček ETA Sonetic. Jak funguje a v čem je lepší před klasickým manuálním? Přečtěte si článek a zkuste štěstí v soutěži.

Snad i malé dítě ví, že zuby je potřeba čistit minimálně každé ráno a večer. Méně lidí však zná správný způsob čištění. S dentální hygienou vám pomůže sonický zubní kartáček ETA Sonetic 0707 90000, který vaše zuby oproti manuálním kartáčkům vyčistí precizněji. 

Odstraňuje zubní plak, čistí mezizubní prostory

Díky sonické technologii MOVE+ dokáže kartáček vyvinout 31 000 oscilačních pohybů za minutu a vaše zuby tak vyčistí za velmi krátký čas. Alfou a omegou zdravých úst jsou mezizubní prostory, kde se často zachycují zbytky jídel a které klasickými kartáčky nevyčistíme. Díky inovativní technologii se hlavice kartáčku ETA Sonetic dostane i do míst, kam běžný kartáček ne, a je velmi šetrný k vašemu chrupu a dásním.

Méně strachu ze zubaře

Chodíte k zubaři se strachem? Věnujte dentální hygieně dostatečnou péči a doktora se bát nemusíte. Sonický kartáček je tou správnou cestou, jak předejít zubním kazům, zubnímu kameni, krvácivosti dásni, paradontóze, ale i zápachu z úst.

Nemusíte se obávat, že by sonický kartáček čistil agresivně. Kartáček ETA je vhodný pro péči i o citlivé zuby, navíc si každý může zvolit mezi třemi režimy čištění, od intenzivního přes jemné čištění až po masáž dásní pro jejich lepší prokrvení.

Péče o zuby jako zábava

Aby se čištění zubů stalo pravidlem i zábavou vašich dnů, u ETA kartáčku oceníte inteligentní funkci časovače - ten se postará o rovnoměrné čistění jednotlivých částí ústní dutiny po 30 vteřinách. Díky tomu budete vědět, kdy je čas se posunout dál. Zubní kartáček ETA Sonetic můžete vedle vašich zubů používat i k čištění implantátů, fixních rovnátek, můstků nebo korunek. 

bydlinek
Soutěž o 4 sonické kartáčky ETA 
Odpovězte na soutěžní otázku, kterou naleznete v níže přiloženém formuláři, a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na zubní kartáček ETA Sonetic 070790000. Správnou odpověď najdete na https://www.eta.cz/zubni-kartacky/.

Soutěž trvala do 15. srpna 2018. Výherci: Simona Makovská, Šárka Vágnerová, Petra Šimetková, Jiří Hujer
17.07.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444