Povyšte vaření na gurmánský zážitek se Sage Academy

Rádi vaříte, ale víte, že vždy je co zlepšovat? Navštivte kurz vaření Sage Food Academy. Kurz je určen všem, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň.

Právě nyní si můžete o voucher na kurz zahrát.

Ve společnosti Sage se řídí slogany „Žijeme jídlem“ a „Žijeme kávou“ a o svoji vášeň pro vaření a kávu se chtějí podělit. Proto vznikla Sage Academy, kde nabízí pro veřejnost nejen kurzy vaření (Sage Food Academy) pod vedením šéfkuchaře Dalibora Navrátila, ale i specializované kurzy na přípravu kávy s baristou Tomášem Bilíkem, jež nesou název Sage Coffee Academy.

S pomocí zkušených mentorů povýšíte vaření a přípravu kávy na gurmánský zážitek. Kurzy se konají v Bořanovicích, okr. Praha - západ.

bydlinekVyhrajte voucher na kurz vaření v Sage Academy
Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na: www.sagecz.cz. Soutěž trvala do 28.11.2019. Výherce: Josef Pecka, Eva Scholzová
Voucher lze uplatnit i v první polovině roku 2020.

Značka Sage je
*a)
*b)
*c)


  Údaje o soutěžícím
Pro zařazení do slosování na BYDLENÍ.CZ uveďte email, jméno a adresu

*Jméno:
*E-mail:
*Adresa pro zaslání výhry:
Zasílat zprávy o soutěžích
* povinná pole
25.11.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444