Pokud na chatě nemáte místo na pračku, máme pro vás řešení

Také trávíte v létě většinu času na chatě? Pak možná hledáte do vašeho letního bydlení vhodné vybavení. Značka Candy přichází s nejmenší pračkou na trhu. Vejde se všude a splní veškeré vaše nároky.

V chalupách, ale i třeba v malých bytech typu 1+kk často bojujeme s místem. Rozměry koupelny taktak vystačí pro jednoho člověka, natož abychom tam vměstnali pračku. Jak to vyřešit, když prát zkrátka musíme?

Pračka Aquamatic od značky Candy je pro stísněné prostory přímo stvořená! S její výškou 69 cm, šířkou 51 cm a hloubkou 44 cm se právem může pyšnit přívlastkem "nejmenší pračka na trhu". Tento trpaslík však navzdory svým mini rozměrům dokáže pojmout až 4 kg prádla! Kromě praktické velikosti má pračka Aquamatic také další technické výhody:''
  • třída energetické účinnosti A+
  • digitální displej
  • funkce odloženého startu
  • rychlost cyklu odstřeďování 1100 ot./min. 
  • 16 různých programů praní 

Méně času u pračky, více času s rodinou

Čekat u pračky, až se vypere prádlo - to je to poslední, co bychom chtěli během dovolené na chatě dělat. Pračka Aquamatic je proto vybavena 3 speciálními programy pro rychlé praní. Nastavte na pračce volbu rychlého cyklu a vaše prádlo budete vytahovat důkladně vyprané za méně než hodinu. Pračka od značky Candy zvládne vyprat během 14, 30 nebo 59 minut.

V pračce Aquamatic můžete samozřejmě bez obav prát veškeré vaše prádlo složené z jemných tkanin, jako je například hedvábí. V rámci speciálního cyklu bude o vaše prádlo postáráno s veškerou péči, jako kdyby se pralo v rukou.

01.08.2018 | redakce Bydlení.cz
  • CANDY HOOVER ČR, s.r.o.

    Candy Hoover patří mezi nejvýznamnější evropské výrobce domácích spotřebičů. V portfoliu společnosti je italská značka Candy s více než 70letou tradicí a původem americká značka Hoover založená před 100 lety. Pod logem obou značek najdete kompletní sortiment volně stojících i vestavných domácích spotřebičů, pod značkou Hoover navíc i velmi širokou nabídku vysavačů, parních mopů a žehliček.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444