Podzim v zářivých barvách

Soutěž o 3 poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup v e-shopu EGLO

V časech krátících se dní EGLO každoročně představuje EGLO nové katalogy plné designových svítidel pro domácnost. Nechte se inspirovat a zkuste štěstí v soutěži, ve které můžete vyhrát vouchery na nákup v tomto e-shopu.

Svítidla jsou element, který dokáže interiérům vdechnout atmosféru přesně podle vašeho stylu. Bez velkých investic můžete svůj domov prostřednictvím lustru, stojací lampy, nebo jen malých designových stolních lamp proměnit a zkrášlit.

V nabídce největšího světového výrobce v tomto oboru najdete jak svítidla moderní, ve vintage stylu, inspirované retrem, nebo třeba luxusní křišťálová svítidla. Návrháři pamatují i na příznivce vyhraněných stylů, jako je industriál, etno elegance, minimalismus, Cottage styl nebo a la provence motivů. Svítidla povětšinou vytváří ucelené série – ve stejném stylu si tak domů pořídíte stolní či nástěnnou lampičku, stojací lampu i závěsný lustr. Každá místnost se tak stane osobitým vyjádřením vašeho stylu.

My vám dnes z pestré nabídky EGLO přinášíme tipy na tři designově vydařená a cenově velmi příznivá závěsná svítidla:

 

Závěsné svítidlo HYKEHAM 43852

Vyloženě hřejivou atmosféru v místnosti nastolí toto dřevěné závěsné svítidlo EGLO HYKEHAM. Celá stejnojmenná série těchto svítidel reaguje na jeden z aktuálních trendů v současném osvětlení – přírodou inspirované designové prvky. V nabídce najdete i coby stolní a stojací lampu či stropní svítidlo.

EGLO.cz, 2 990  Kč

Závěsné svítidlo EGLO ROCCAFORTE - 97855

Závěsné svítidlo s kouzelnou atmosférou – jako z ledového království. Bílé kovové trojúhelníčky poskládané do efektního tvaru. Samo o sobě je již dominantou. Ozdobí obývací pokoj, jídelnu, barový pult nebo ložnici či halu.

EGLO.cz, 4 290 Kč

Závěsné svítidlo EGLO HARBOROUGH – 43159

Hnědé dřevo, černý kov a čisté linie. Stylové a designové závěsné svítidlo zavěste nad jídelní stůl nebo stolek v obývacím pokoji, použijte do ložnice, pracovny nebo k osvětlení schodiště či haly.

EGLO.cz, 5 090 Kč



EGLO provozuje v Praze dvě kamenné prodejny, přičemž nedávno otevřený obchod na západě města je největší svého druhu v Česku. Pozici jedničky na trhu se svítidly podtrhují benefity a služby, které svým zákazníkům EGLO poskytuje. Kromě nadstandardní pětileté záruky na LED technologie je to odborná montáž zakoupených svítidel za symbolické ceny, doprava zdarma u zboží zakoupeného na firemním eshopu eglo.cz, bezproblémová výměna oprávněně reklamovaného zboží a odborné poradenství.

bydlinek Soutěž o 3 poukazy v hodnotě 1 000 Kč na nákup v e-shopu EGLO
3 výherci, které vylosujeme, obdrží voucher v hodnotě 1 000 Kč na nákup v e-shopu EGLO. Správnou odpověď najdete na adrese www.eglo.cz.

Soutěž trvala do 30.11.2022. Výherci: I. Banovičová, A. Nečasová, J. Vacek

23.11.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444