Podívejte se, jak vypadá dům roku 2016

Vybrat si rodinný dům patří k těm nejzávažnějším rozhodnutím v životě. Důkladně zvažujeme veškerá pro a proti, hledáme nejlepší možnou lokalitu, svatební materiály a technologie. Projektový ateliér Thermo Plus dokáže vaše dotazy zodpovědět a navrhnout vhodné řešení nového bydlení.

Ateliér Thermo Plus poskytuje širokou nabídku typových projektů rodinných domů, které se vyznačují propracovaným dispozičním řešením. Veškeré projekty jsou otevřené diskuzi a dalším úpravám. Pokud si ani po navrhnutých úpravách nevyberete z nabídky typových domů, ateliér s vámi ochotně probere možnosti individálního projektu.  
 
Volba stavební technologie je předmětem další domluvy. Standardně se typové rodinné domy staví tradiční zděnou technologií, není však problém vyhovět zákazníkově představě o dřevostavbě či nízkoenergetickém bydlení.
 
O několikaletých zkušenostech s realizacemi rodinných domů svědčí získaná ocenění od odborníků i široké veřejnosti. V roce 2016 získal Ateliér Thermo Plus hned dva tituly. Rodinný dům DAVID získal titul DŮM ROKU 2016 v kategorii Katalogové domy - projekční kanceláře a dům IVETA se stala absolutním vítězem soutěže DŮM ROKU 2016.

Rodinný dům David poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení. David je přízemní dům s využitým podkrovím. V přízemí se nachází obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pracovna, kterou lze využít také jako pokoj pro hosty, praktická místnost na domácí práce se sprchou, WC, spíž, prostorné vstupní zádveří a hala se schodištěm, které přízemí spojuje s podkrovím. To nabízí ložnici, dva pokoje a lázeň s WC.

Dům Iveta, který si zasloužil ocenění absolutního vítěze, je koncipován jako dvoupodlažní, velmi moderní dům. Vstup do domu je přes závětří do prostorného zádveří, na které navazuje hala. Z haly je přístupný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pracovna, WC, spíž a šatna, na kterou navazuje místnost na domácí práce s automatickou pračkou a sprchou.  Z  obývacího pokoje, pracovny a místnosti na domácí práce je přímý vstup do zahrady. V patře je ložnice se šatnou, tři pokoje, lázeň a WC.

24.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444