Vyzrajte na horko v podkroví: Plissé rolety pro střešní okna

Hledáte učinné stínění do podkrovních prostor? Plissé roleta pro střešní okna je moderní a vysoce funkční stínicí prvek. Díky rozmanitému výběru látek vhodně doplní váš interiér, zajistí dostatečné zatemnění a především přispěje k tepelné pohodě v místnosti.

Pod střechou bývá v létě nesnesitelné horko. Situaci parných letních měsíců může zmírnit správné zastínění střešních oken. Praktickou volbou jsou střešní plissé rolety - skládané látkové rolety, které umožní regulovat intenzitu stínění tak, jak právě potřebujete.

Plissé roletu si můžete představit jako skládací harmoniku. Plisovaná látka je umístěna mezi ovládacími profily a vytváří tak unikátní konstrukci, která umožňuje oboustranné ovládání pomocí madel na profilech. Plissé roletu lze ovládat od spodní části okna směrem nahoru a naopak. Tato velká variabilita stínění jakékoliv části okna je hlavní výhodou ve srovnání s klasickou roletou, kterou stíníme jen jedním směrem - od horní části směrem dolů. 


 
Na e-shopu zebra-shop.cz nabízejí střešní plissé rolety vyráběné z látek DUO (tj. dvojitě plisovaná roleta). Jsou zatemňující a vynikají lepšími termoizolačními vlastnostmi. Ještě většího zatemnění je dosaženo díky krycím lištám, které zabraňují průsvitům po stranách. Tyto lišty taky zabraňují prověšování plissé rolet i na oknech s větším sklonem.

 

Roleta přesně podle vašeho vkusu

Zatemňující rolety pro střešní okna zkombinujete podle stylu interiérového ladění. Vybírat můžete z mnoha odstínů látek, mezi bílými a stříbrnými profily nebo mezi profily ve vzhledu imitace borovice. Nejste si jisti, kterou látku zvolit? Objednejte si vzorník látek zdarma a prohlédněte si látky na vlastní oči.


Co potřebuji vědět, než objednám?

Rozhodli jste se pro plissé rolety do střešního okna? Zjistěte si, jakou značku okna máte. Střešní plissé je vyráběno pro střešní okna typu Velux a Fakro. To jediné stačí pro správné zaměření. Do objednávky uvedete pouze požadovanou barvu látky, značku vašeho okna, typ dle štítku a barvu profilů a krycích lišt. Podrobnější informace získáte na odkazu „Jak zaměřit střešní plissé".

Jak na montáž

S instalací střešních plissé rolet si poradí každý. V zásilce společně s roletami obdržíte montážní návod v grafické podobě, nebo se podívejte na přehledné video.

15.06.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444