Plánujete renovaci? PROREMA zvládne opravy od podlah až po strop

Při renovaci domu nebo třeba kanceláře obvykle počítáme s tím, že nám nové zařízení nějakou dobu vydrží. Právě proto je vhodné oslovit profesionály, kteří nabízí skutečně kvalitní výrobky, jež vydrží několik let. Společnost PROREMA s.r.o. se zaměřuje jak na renovaci schodů nebo plovoucích podlah, tak na instalaci napínaných stropů a stěn. Interiéry domů i veřejných objektů dostanou díky profesionální práci opět styl!

Noční obloha nebo strop jako od Michelangela


Chtěli byste něčím oživit váš strop? Zajímavé řešení představují napínané stropy a stěny s digitálním tiskem. Jaký motiv zvolíte, záleží jen na vaší fantazii a vkusu. V současnosti jsou populární hlavně květinové a přírodní vzory. Strop či stěny je ale možné proměnit i v plátna světoznámých malířů. Interiér tak dostane osobitou atmosféru.

Mezi moderní řešení, například ložnice, patří také integrace osvětlovacího systému, který z obyčejného stropu vytvoří noční oblohu. Technologie napínaných stropů se hodí jak do interiéru, tak i do exteriéru. Využít se dá pro zařízení menších bytů i velkých veřejných prostor, například kina. Povrch fólie, který je otěruvzdorný a stálobarevný, lze aplikovat nejen na rovné plochy, ale i zakřivené nebo obloukové stropy. Kromě estetické a ekonomické stránky je výhodou i možnost zakomponovat tepelnou a zvukovou izolaci. Právě z těchto důvodů je technologie vhodná i pro domácí kina nebo třeba nahrávací studia.

Vraťte starým schodům jiskru


Schodiště může být dominantním prvkem celého interiéru. Zároveň ale dokáží oprýskané, prošlapané a nevzhledné schody celý dojem z obydlí úplně zkazit! Společnost PROREMA naštěstí dokáže zrenovovat prakticky jakékoliv schodiště z různorodých materiálů. Profesionálové v oboru pracují pouze s vysoce kvalitními materiály z Německa. Opravit dokáží dřevěné, vinylové i laminátové povrchy. A to jak v klasickém, tak moderním designu přesně podle potřeb interiéru. Všechny typy jsou navíc prováděné v protiskluzové úpravě, čímž zaručují vyšší bezpečnost. PROREMA poskytuje na všechny výrobky i práce až dvanáctiletou záruku.

Vsaďte na kvalitní plovoucí podlahu


Jednou z nejdůležitějších částí celého bydlení je kvalitní podlaha. Špatný materiál nebo neprofesionální položení parket může do budoucna způsobovat nemilé komplikace. PROREMA se kromě renovace schodů zaměřuje právě i na pokládání plovoucích podlah. Nabízí poklad jak laminátových, tak vinylových materiálů, které dokonale napodobí dřevo, ale jsou cenově dostupnější. Profesionálně položené podlahy z kvalitního materiálu snesou i velké povrchové zatížení!

PROREMA s.r.o.


Specialisté, kteří založili v roce 2011 společnost PROREMA jsou špičkami na trhu v oblasti renovací. Díky kombinaci svých znalostí, zkušeností a praxe poskytují zákazníkům ucelenou nabídku služeb v oblasti modernizací. PROREMA pracuje s kvalitními materiály například od francouzské společnosti ALYOS France SAS či od německých výrobců HAFA Treppen GmbH. Kromě výše zmíněných prací nabízí i služby v oblasti kamerových zabezpečovacích systémů. Na veškeré práce poskytuje PROREMA až dvanáctiletou záruku
11.03.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444