Pestrá podzimní Tendence

Veletrh Tendence, jehož 12. ročník probíhá ve dnech 4.- 7.10. v PVA Letňany, přiláká každoročně tisíce návštěvníků. Děje se tak díky bohaté nabídce firem, ale také díky nápadité organizaci prostoru výstaviště, který tak vytváří velmi zábavnou, přátelskou, pestrou, inspirací i informacemi nabitou atmosféru a zároveň nabízí ostrůvky klidu pro chvíle oddychu.

Jako výstavní projekt zaměřený na interiéry prezentuje Tendence produkci firem ze všech oblastí, které se tohoto fenoménu týkají. Představuje v nejlepším slova smyslu "tržiště", v jehož nabídce může každý nalézt něco, co rozhodně zaujme jeho pozornost.

Toužíte po originálním interiéru? ESCO CZ Production spol.s.r.o. je součástí nizozemské firmy Esco Holding b.v., která patří k největším dodavatelům masivních dubových podlah v Evropě. Tento typ podlah je dnes stále častějším řešením v moderních interiérech, kterým dodává neopakovatelnou atmosféru. Firma Esco CZ Production má ve své nabídce kromě dubových podlah i podlahy z jiných dřevěných masivů a dalších materiálů. Zabývá se rovněž výrobou dubových stolů, jejichž povrchovou úpravu olejováním provede podle přání zákazníka. Vybrat si lze z 9 odstínů ESCO olejů od přírodních odstínů až po tmavé odstíny, které propůjčí stolu historický vzhled. O kráse dubového dřeva se na vlatní oči můžete převědčit v hale 3 u stánku C 14.

Přirozené světlo a slunce je sice v našich domovech vítáno, jeho přemíra ovšem nijak příjemná být nemusí. Inspiraci pro to, jak zastínit okna pomocí prostředků, které jsou nejen funkční, ale také dekorativní, získáte u stánku společnosti Bematech. K jejím produktům patří bohatý výběr látkových rolet, římské rolety, panelové posuvné stěny, PVC vertikální žaluzie a látkové okenní dekorace, které můžete vidět v hale 1 u stánku D 26.

Společnost City Self Storage nabízí svým zákazníkům praktické řešení nedostatku úložných prostor v bytě. Její nepřehlédnutelný červenobílý stánek v hale 6 č. D19 má rozměry přizpůsoboné tomu, aby zde mohla předvést ukázkovou kóji ve skutečné velikosti – návštěvníci si tak mohou na místě prohlédnout, jak koncept self-storage doopravdy vypadá a funguje. Zájemci o služby firmy si mohou domluvit schůzku na pobočce nebo si kóji zarezervovat přimo na místě na výstavě. Všem návštěvníkům veletrhu City Self Storage nabízí veletržní slevu 25 %. U stánku také získáte podrobné informace o sortimentu obalového matriálu a všech přidružených službách této firmy.

 

Přehled o všem, co dnes může usnadnit, zpříjenit a zefektivnit přípravu jídla ve vaší kuchyni a co vám v ní pomůže udržet pořádek si uděláte u expozice společnosti Karma Český Brod. V hale 6 u stánku C9 Karma vystavuje především vestavné spotřebiče, mezi nimiž je např. pyrolytická trouba KT-800 PX s programem pyrolitického čištění, dále indukční deska KH-30 X zaručující nejúspornější způsob vaření, úsporná a tichá myčka nádobí KM-60 XI, patřící do třídy AAA a celá řada dalších kuchyňských spotřebičů jako jsou ostrůvkové odsvače aj.

04.10.2007
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444