Pamatujte na teplo, ještě než položíte dlažbu

Znáte ten příjemný pocit, když došlápnete na vyhřívanou podlahu v koupelně? Před rekonstrukcí nebo stavbou nové koupelny zvažte možnost instalace topných rohoží pod dlažbu. V koupelně bude teplá podlaha nenahraditelná, v ložnici a kuchyni velmi vítaná.

Mít teplou podlahu oceníte po každé relaxační koupeli, v dětském pokoji, kde si vaše děti často hrají na zemi, ale také v kuchyni při vaření nebo v ložnici po probuzení.

Topné rohože jsou voleny jako doplňkové vytápění, které výrazně zvyšuje komfort bydlení.

Kdy začít o teplé podlaze uvažovat?

Vždy, když plánujete stavbu nebo rekonstrukci a pokládku nové dlažby. I když se instalace topných rohoží neobejde bez stavebního zásahu, nejedná se o nijak náročný proces. Navíc si pokládka topných rohoží vyžaduje minimální konstrukční výšku, a to jen 1,5 cm včetně nové dlažby.

Když chcete mít o teplu přehled

Vytápění pomocí elektrických topných rohoží značky Teplá podlahaTM vám zaručí kontrolu nad výdaji za elektřinu. Systém je totiž regulován inteligentními dotykovými termostaty, které hlídají peněženku svého majitele a zajišťují teplo přesně tehdy, kdy ho potřebujete. Na chytrém ovládání si nastavíte týdenní program, ve kterém specifikujete komfortní a úspornou teplotu podle vašeho přání, a dál se o nic nestaráte. Systém je v průběhu celé životnosti nové podlahy bezúdržbový.

Teplá podlaha pro komfort i bezpečnost

Jistě víte, že když dětem dopřejete koupel ve vaně, budete muset počítat s větší či menší spouští. Děti si rády hrají, dovádějí ve vaně, ze které voda často stříká na všechny strany. Díky topným rohožím podlaha rychleji vysychá a nehrozí tak riziko uklouznutí a pádu.

Teplá podlaha vyřeší problém malého prostoru v koupelnách, kde už nezbývá prostor na radiátor nebo otopný žebřík. Zvýšte si životní úroveň za minimální investici.
06.03.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444