Okna pro více světla ve vaší domácnosti

Co dokáže změnit vzhled interiéru takřka okamžitě? Světelná atmosféra. A pokud využijete přirozeného denního světla, nejen že váš domov bude vypadat přívětivěji, ale i vám samotným se bude lépe žít. Nechte proudit do svého domova více denního světla díky novému okennímu systému Prolux.

Světlo je jedním z nejdůležitějších faktorů, které se podílejí na vytvoření kvality vnitřního prostředí. Společnost OKNOPLAST se tentokrát zaměřila na interiéry, pro které je prosvětlení klíčové, a představila nový typ okenního systému PROLUX, který patří na českém trhu k unikátu.
Okno Prolux zajistí pronikání většího množství přirozeného denního světla. Toho je dosaženo větší plochou zasklení ve srovnání s tradičními profily. Profil nového okna Prolux je zeštíhlený, u štulpového okna dosahuje toto zúžení středové části až do 33 %. Zeštíhlení se ještě navíc vyjímá díky unikátní symetricky umístěné klice.

Nová inovativní izolační skla díky aplikování nejmodernějších výrobních technologií ve spojení se zúženým profilem zaručují až do 22 % více přirozeného světla v interiéru

Více světla, více tepla

Větší plocha zasklení má vedle přirozeného prostoru pro světlo další praktický efekt. Díky vyššímu množství sluneční energie, která sklem proniká, je zajištěno snížení spotřeby energií na vytápění.

Okno, které dotváří vzhled interiéru 

Okna Prolux byla vyvinuta tak, aby charakter interiéru dotvářela nejen dostatkem světla, ale také vlastním designem. Okno Prolux navazuje na okenní systém Platinium – vůbec první plastové okno se zaobleným profilem křídla v interiéru (inovace Oknoplast). Autorský profil oken je charakterizován tvarem a elegantním zeštíhlením. Dokonalou estetickou hodnotu zvyšuje unikátní způsob zakončení těsnění na spoji zasklívacích lišt ve 45° úhlu,  tvarové přizpůsobení zasklívací lišty k zaoblení křídla nebo speciální krytky odvodňovacích drážek v barvě příslušné k dekoru.

Na okno je možno aplikovat technologii ColorFull, díky které je docílena jednolitá barva a struktura na celém povrchu okna.

Okna jsou vhodná k realizacím jakéhokoliv stylu, dokonce díky autorskému systému výztuh je lze instalovat do moderních, velkých prosklených ploch bez obav o statiku a bezproblémové používání okna. Svou domácnost lze obohatit i terasovými dveřmi, opět s okenním systémem Prolux.

bydlinek

Co vás bude zajímat:

Izolační sklo - možnost zasklení dvojsklem nebo trojsklem. Trojsklo plněné argonem dosahuje součinitel prostupu tepla Ug=0,6 W/m2K.

Výztuhy profilů - autorský systém výztuh z mnohonásobně ohýbané oceli zajišťuje pevnost a stabilitu celé konstrukce, a  zároveň umožňuje realizaci oken s velkými rozměry.

Šestikomorový, elegantně zeštíhlený profil křídla a rámu třídy A se stavební hloubkou 70 mm.

Bezpečnost - dva bezpečnostní protikusy na každém křídle, které jsou připevněny k ocelové výztuži profilu, výrazně ztěžují vypáčení okna.

02.09.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444