Okamžité a výkonné vytápění, kdykoli a kdekoli

Soutěž o 3 keramické ohřívače Rovus

Bývá vám během zimních měsíců často zima? Chtěli byste být neustále v teple? Pak zkuste štěstí v soutěži o tři keramické ohřívače značky Rovus.

S keramickým teplovzdušným ventilátorem Rovus se okamžitě zahřejete, aniž byste museli čekat dlouhé minuty, než budete mít doma teplo. Můžete si ho vzít s sebou a být v teple a pohodlí téměř kdekoli ve vašem domě např. ve sklepě či v garáži.

bydlinekVyhrajte jeden ze tří ohřívačů Rovus
Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na webových stránkách rovus.cz. Soutěž trvala do 26.12.2019.

Výhry pro vítěze:
1. místo:  Otočný keramický ohřívač - Marie Kohoutová
2. místo:  Keramický ohřívač - Tomáš Weiss
3. místo:  Keramický ohřívač - E. Urbančíková

06.12.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444