O designových radiátorech v Retro Cafe LAURENS

Designové radiatory LAURENS jsou vždy něčím výjimečné. Ať už patříte k zastáncům moderního designu, nebo si libujete v retro vzhledu, vždy oceníte pečlivé zpracování a důraz na detail. Stejně jako naše redakce, která společnost Laurens navštívila na letošním veletrhu For Therm 2014.

Společnost LAURENS při návrhu svých radiátorů spolupracuje s designéry a bytovými architekty, aby mohla klientovi nabídnout takový model, který bude stylově i prakticky plně vyhovovat interiérovým požadavkům. Novinky firma představila ve stylové “kavárně” Retro Cafe Laurens. Návštěvníci se mohli na vlastní oči přesvědčit o kvalitě zpracování, nechat si poradit od odborníků a při šálku dobrého espressa s architektem konzultovat své představy o návrhu. 

Na veletrhu byly představeny nové povrchové úpravy, které novým moderním radiátorům dodávají styl a eleganci. Inspiraci při výběru barev pro povrchy radiátorů firma čerpala především z přírodních odstínů jako je např. barva kávy, kamene nebo písku.
Návštěvníci mohli obdivovat tři modelové řady. Retro, industriální a moderní styl
V retro desingu byly představeny radiátory na nožičkách i koupelnové žebříčky. Jejich luxusní zpracování a použité materiály zaručují retro koupelně exkluzivní a netradiční vzhled a stylově ji vrací do 19. století. 

Laurens se snaží spojit komfort bydlení s moderními technologiemi a luxusním designem. V tomto duchu představil i modelovou řadu TERRA, kterou je možné instalovat do moderního interiéru jak horizontálně (pod okno), tak i vertikálně do chodeb nebo hal. S kamerou jsme se také zastavili u radiátoru Cloud, který, jak už jeho název napovídá, je inspirován nadýchanými mraky na obloze.


Radiátor Cloud

Jedinečnost designových radiátorů spočívá především v jejich stylovém provedení, které spolu s kvalitním barevným zpracováním a vhodně vybranými doplňky (ventily, krytky, stylové rozety, atp.) tvoří unikátní prvek, který zapadne do designu interiéru. 

Radiátor TERRA 
 

bydlinekNa návštěvě v Retro Cafe LAURENS
Pokud jste na veletrhu For Therm chyběli, podívejte se na video, které jsme pro vás ve spolupráci s firmou LAURENS natočili.

10.10.2014 | redakce Bydlení.cz
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444