Nový člen vaší rodiny – mikrovlnná trouba Family Chef

Novinkou na českém trhu je mikrovlnná trouba Family Chef FT 339 SL od společnosti Whirlpool. Hlavní předností této mikrovlnky je především kombinace vynikajícího výkonu, snadného používání a jednoduchého čistění. Jak už samotný název napovídá, Family Chef FT 339 SL je neocenitelný pomocník vhodný zejména pro zaneprázdněné rodiny, v nichž se úspora času měří zlatem, ale design, styl a jednoduché užívání nejsou o nic méně důležité.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová mikrovlnná trouba Whirlpool Family Chef FT 339 SL je ideálním „rodinným“ spotřebičem.

Kromě mikrovlnného vaření umí tato mikrovlnka také grilovat, péct a dokonce i vařit v páře. Family Chef FT 339 SL má tři režimy úpravy pokrmů, které uspokojí i ty nejvybíravější strávníky! Funkce vaření v páře Steam připraví jídlo zdravě a rychle. Jet Menu slouží k rychlé přípravě zmražených jídel. Stačí si pouze vybrat z 12 předvolených potravinových tříd, zadat hmotnost pokrmu a stisknout jediné tlačítko – trouba už vše ostatní ohlídá za vás. A funkce Crisp upeče dokřupava vše od kuřecích nuget přes pizzu, od rybích prstů až po vánoční cukroví!

Funkce Jet Start slouží k rychlému ohřevu, Jet Defrost zase rozmrazí potraviny až 7x rychleji než běžné mikrovlnky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Interiér této mikrovlnné trouby má speciální povrchovou úpravu Magic Clean, odolnou proti skvrnám od připečených kousků jídla či rozlitých tekutin. Špínu lze jednoduše a čistě setřít hadříkem.

A co víc – nová mikrovlnka Family Chef JT 339 SL nejen skvěle vaří, ale i dobře vypadá! Stříbrný exteriér a moderní minimalistické řešení s větším displejem a uživatelským rozhraním dávají této mikrovlnné troubě elegantní vzhled, podpořený maximálním pohodlím pro uživatele. Velkou výhodou této trouby je Magic Clean - unikátní nová povrchová úprava interiéru, která odolává skvrnám od připečených kousků jídla či rozlitých tekutin. Stačí jen rychle setřít a jste s čistěním hotovi!

Nová mikrovlnná trouba Family Chef FT 339 SL má vnitřní objem 27 litrů, což se dokonale hodí pro přípravu jídla pro celou rodinu. Ve výbavě nechybí dětská pojistka a praktický časovač. FT 339 SL je dodávána s bohatým příslušenstvím – grilovací mřížkou, talířem Crisp s praktickým držákem, a speciální nádobou na přípravu pokrmů v páře.

Průměř otočného talíře je 32,5 cm. Rozměry 333 x 548 x 533 mm (v x š x h). Doporučená cena 9.490 Kč.


Mikrovlnná trouba Whirlpool Family Chef FT 339 SL
Obchodní název FT 339 SL
Rozměry 333 x 548 x 533 mm (v x š x h)
Hlavní vlastnosti
  • Barva stříbrná, interiér Magic Clean
  • Průměr otočného talíře 32,5 cm
  • Vnitřní objem 27 l
  • Vaření v páře Steam
  • Funkce pro pečení Crisp
  • Horký vzduch
  • Gril
  • 3D distribuce mikrovln
  • Dětská pojistka
  • Grilovací mřížka, talíř Crisp s držákem, pařák
Doporučená cena 9.490 Kč
18.10.2008 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444