Novinka klimatizace LG

Klimatizační zařízení LG využívají aerodynamicky navržený ventilátor a konstrukci zmírňující turbulenci proudění, což zajistí tichý provoz. Díky nové konstrukci ventilátoru se podařilo zvýšit průtok vzduchu při nižších otáčkách, čímž se snížila hladina hluku.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Technologie dále využívají teorii "chaos" v klimatizačních zařízeních LG, který simuluje přirozené proudění vzduchu pohybem lamel a změnou otáček ventilátoru. Tento systém dokonaleji mísí vzduch v místnosti a zabezpečuje rovnoměrnější rozložení teplotních zón.Nová koncepce, nový design, všechna barevná provedení. To jsou panelové jednotky Split – ART COOL. Plochý design nové klimatizační jednotky připomíná umělecké dílo. Vznikla nová koncepce 3 dimenzionálního rozvodu vzduchu. Pohyblivé žaluzie se automaticky otvírají při zapnutí a zavírají při vypnutí zařízení. Při každém takovémto pohybu se automaticky čistí, což zjednodušuje údržbu klimatizace. Jednotky jsou vybaveny fotokatalyzátorovým dezodorizačním filtrem odstraňujícím prachy. Z jednotky proudí svěží vzduch.
Vzduchový filtr se dělí na prachový filtr – odstraňuje prach, houby, bakterie, a ostatní částice ze vzduchu, které ohrožují dýchací systém člověka. Elektrostatický filtr – na elektrostatickém principu odstraňuje částice menší než cigaretový dým. Dezodorizační filtr (opce) – účinně odstraňuje nepříjemné pachy a osvěžuje vzduch svým dezodorizačním účinkem. Plasma filtr: Patentovaný systém plasma filtru vyvinutý firmou LG je jedinečný v tom, že kromě různých mechanických nečistot (prach, bakterie, houby a pod.) a mikroskopických nečistot (např. Cigaretový dým) odstraňuje i pachy. Tento systém vytváří čistý a svěží vzduch.
29.04.2003 | Zuzana Štolfová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444