Nová soutěž: Jak bydlí děti

Foto: www.nabytek-aldo.cz

Foto: www.nabytek-aldo.cz

Čekáte narození miminka? Jaký pokojíček jste pro něj připravili? Máte doma školáka? Jak vypadá jeho pracovní místo, kde si hraje a kde spí? Jdete na vysokou školu a přestavěli jste pokoj na stylovou studovnu? Podělte se s námi o své designerské umění. Hledáme nejhezčí dětský pokoj.

bydlinek

Soutěž: Jak bydlí děti
Vyfoťte dětský pokoj, pošlete nám fotografii a zúčastněte se soutěže o zajímavé ceny. Protože hledáme nejhezčí dětský pokojíček, do soutěže jsme vybrali partnery, kteří vám pomůžou z pokoje vyčarovat prostředí nejen hezké a kreativní, ale především vhodné pro správný vývoj vašeho dítěte. 

Soutěž byla ukončena. Fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii

O co hrajeme

 

1. místo: Rostoucí dětský stůl od Nábytek ALDO

Fotografie, která od čtenářů obdrží nejvíce hlasů, bude odměněna hlavní cenou - dětským psacím stolem Plato s flexibilním nastavením. Cenu do soutěže věnoval partner Nábytek ALDO. Psací stůl PLATO vyhovuje požadavkům na zdravé sezení a příznivě ovlivňuje vývoj dítěte. U stolu lze nastavovat výšku i sklon pracovní desky, včetně její vodorovné polohy.

2. místo: Dětská rostoucí židle od výrobce MAYER

Autor fotografie, která se s počtem hlasů umístí na druhém místě, bude oceněn dětskou rostoucí židlí od partnera MAYER CZ. Rostoucí židle ACTIKID splňuje veškeré požadavky zdravého sezení během růstu dítěte a je určena pro děti od 4 let pro výšku dítěte od 110 do 180 cm při maximálním zatížení 100 kg.

3. místo: Stylové povlečení od společnosti Stella Ateliers

Autor fotografie, která se umístí na třetím místě, se může těšit na povlečení od partnera Stella Ateliers. Povlečení splňuje nároky na moderní design. Děti budou nadšené z motivu známé filmové rybičky. Maminky ocení kvalitu povlečení, které je vyrobeno z bavlněného materiálu Jersey. 

Cena redakce

Redakce BYDLENI.CZ rovněž udělí dvě redakční ceny. Budeme hodnotit nápad, cit pro design, uspořádání a také originalitu dětského pokoje. Redakce vybere 2 fotografie, které bez ohledu na počet hlasů odmění dvěma cenami, a to povlečením od partnera Stella Ateliers.
bydlinek

Jak soutěžit 

Vyfoťte dětský pokoj, pošlete nám fotografii prostřednictvím níže připojeného formuláře a pro ty nejlepší fotografie pravidelně hlasujte na stránce: JAK BYDLÍ DĚTI

Soutěž probíhá od 5. října do 11. listopadu 2015 do 12:00. Soutěž byla ukončena. Probíhá vyhodnocení výsledků.

(Pokud budete mít problémy se zasláním fotografie nebo dotazy k soutěži, pište na adresu: souteze@abstract.cz) 



Partneři soutěže "Jak bydlí děti"


05.10.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.

  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444