Nová litá podlaha? Pomůže vám projekt plný expertů

K rozhodnutí, že chcete litou podlahu, nedojdete hned. Vybrat typ podlahy je náročné a člověk musí zvažovat všechna pro a proti. Na stavbě se díky lité podlaze objeví méně prachu. Jejich největší výhodou je snadná údržba a dokonalá přesnost. Teď už vám zbývá jen jediné a to vybrat realizační firmu, která bude profesionální a její služby vám budou vyhovovat.

Bez profesionálů a šikovných řemeslníků se taková rekonstrukce může stát noční můrou, kterou jste si nikdy nepředstavovali. Investice do podlahové konstrukce není totiž zanedbatelná částka a každý chce tu nejlepší možnou variantu, která je na trhu k dispozici. V roce 2016 přišla firma CEMEX s revolučním programem CEMEX Xperts.

Tento projekt má za účel zajistit kvalitní a spolehlivé realizační firmy v oboru litých podlah. CEMEX na základě dlouholeté spolupráce je do sítě zahrnuje a umožňuje používat značku CEMEX Xperts. Pokud firma splní všechna jasně daná pravidla, dostává certifikát CEMEX Xperts, který je zárukou, že podlahovou konstrukci realizuje stabilní a ověřená firma s prověřenou praxí, jejíž pracovníci úspěšně prošli přísným auditem, vzděláváním a certifikací.

Každá provedená zakázka v rámci projektu CEMEX Xperts je tedy realizována zkušenými odborníky, kteří musejí vykazovat nejen vysokou profesionalitu, ale také znalosti komplexní problematiky daného oboru. Pro dosažení nejlepších výsledků využívají realizační firmy primárně ověřené materiály nebo výrobce. Díky tomu dokázaly zužitkovat znalosti o jejich vlastnostech, možnostech a hlavně limitech.


Po celou dobu realizace vaší objednávky víte, kam se obrátit a kdo je vaší kontaktní osobou. Nenastanou tedy nikdy okamžiky, kdybyste nevěděli, kam směřovat svůj dotaz nebo připomínku. Firma CEMEX nenechává nic náhodě a každého zákazníka žádá o zpětnou vazbu, aby se mohla stále zlepšovat ve svém oboru.

CEMEX neustále zdokonaluje své materiály a technologie a v jeho nejlepším zájmu je, aby s nimi pracovaly spolehlivé a odborné realizační firmy. Proto vytvořil certifikační systém CEMEX Xperts, aby zákazníkům pomohl s orientací na trhu realizačních firem a s výběrem profesionálního zpracovatele. „Neslibujeme desetikorunové slevy, ale otevíráme cestu k úsporám v desítkách tisíc korun díky kvalitně provedené a dlouhodobě funkční podlahové konstrukci,“ dodává Daniel Šmíd, specialista na podlahy ze společnosti CEMEX. Více na www.podlaha.cz

30.10.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444