Nová fotosoutěž: Jaro u nás doma

Konečně! Jaro je tady a s ním i velká fotosoutěž na téma "Jaro u nás doma". Vyfoťte rozkvetlou zahradu, momentku z jarní procházky, právě narozená koťátka nebo třeba sebe při jarním úklidu. Vyhrát můžete zahradní balíček od Fiskars, poukaz do e-shopu Bella Rose nebo kuchařku Vaříme podle Herbáře 2. Hlasujte o nejpovedenější jarní fotografie.

Jak vypadá jaro u vás doma? 


bydlinek

Soutěž jsme ukončili.  

O vítězích informujeme v článku: 
www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Jaro-u-nas-doma

Prohlédněte si všechny fotografie: Přehled fotografií  


Pošlete nám fotografii na téma „Jaro u nás doma” a získejte možnost vyhrát zajímavé ceny. Téma fotosoutěže je velmi široké. Soutěžit může jakákoliv fotografie, která se vztahuje k jaru.

Těšíme se na fotografie vašeho jarně vyzdobeného interiéru, květinových dekorací nebo typicky jarních pokrmů. Také můžete zasílat fotky jarních prací na zahrádce a prvních jarních květin na vaší skalce. Jaro je období změn a nových začátků. Stavíte? Rekonstruujete? Vymalovali jste pokoj? Do fotosoutěže také můžete zasílat fotky vašich rekonstrukcí a stavebních úprav. Pustili jste se do jarního úklidu? Vyfoťte se při tom a fotku nám zašlete. A že se vám rekonstrukce nepovedla? Nevadí, napište k fotografii vtipný komentář a budete mít stejnou šanci na výhru. 
 

Kdo vyhraje?

Ve fotosoutěži Jaro u nás doma můžete pro fotografie hlasovat. Zvítězí 3 fotografie s největším počtem hlasů. Jedna fotografie bude navíc oceněna redakcí. 

O co se hraje?


1. cena

Autor vítězné fotografie s nejvíce hlasy získá nůžky PowerGear™ na silné větve a pracovní rukavice od společnosti FISKARS. Nůžky PowerGear™ jsou vhodné pro stříhání větví až do průměru 50 mm. Unikátní převod PowerGear™ zvyšuje střižný výkon a díky rovnoměrnému rozložení umožňuje stříhat s 3x menším vynaloženým úsilím oproti nůžkám s klasickým mechanismem. Nůžky jsou vyrobeny z polyamidu a vyztužené skelnými vlákny, proto jsou velmi pevné a zároveň lehké. Pracovní rukavice Fiskars chrání ruce při různých zahradních činnostech od stříhání keřů po vytrhávání plevele. Jsou vyrobeny z prodyšného technického materiálu a speciálně vyztužené v oblasti dlaně pro snazší úchop nářadí. Povrch rukavic je protiskluzový.  

2. a 3. cena

Autoři dalších dvou fotografií, které se umístí na druhém a třetím místě, získají poukaz v hodnotě 500 Kč na libovolný nákup v e-shopu společnosti Bella RoseE-shop Bella Rose je zaměřenen na prodej skandinávských vintage značek, je exkluzivním internetovým prodejcem unikátních interiérových doplňků, dekorací a nábytku.

Cena redakce

Jedna fotografie bude rovněž odměněna cenou redakce BYDLENI.CZ. Autor této fotky získá kuchařku: Vaříme podle Herbáře 2, ve které naleznete spoustu zajímavých receptů z televizního pořadu Herbář z České televize.

Herbář je původní bylinková show České televize, kterou uvádí moderátorky, herečky a maminky Kateřina Winterová a Linda Rybová. V 21 dílech představily řadu nejběžnějších bylin, vysvětlily jejich příznivé účinky a předvedly snadné využití v každodenní praxi. Dozvěděli jsme, kde sbírat, jak sušit, vařit, zavařovat, péct, vyrábět masti, krémy, parfémy, tinktury, odvary, šťávy a také čaje.

Všechny díly si můžete kdykoli pustit na www.ivysilani.cz.


bydlinek

O vítězích informujeme v článku:
https://www.bydleni.cz/clanek/Vyhlaseni-vitezu-souteze-Jaro-u-nas-doma

Prohlédněte si všechny fotografie: Přehled fotografií 



 

Partneři soutěže

Ceny do soutěže věnovala společnost Fiskars, Bella Rose a Česká televize.
 
27.03.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444