Nechte pracovat robotickou sekačku za vás a získejte více času na zábavu

Zahrát si s dětmi na schovávanou, posbírat první letošní jahody, naložit maso na večerní grilovačku s přáteli nebo si prostě v klidu vypít kávu. To a mnohem více můžete stihnout, zatímco vaše nová robotická sekačka bude pracovat za vás.

Sekání trávy s přesnostní a bez námahy

To vše slibují dva nové modely robotických sekaček, které na trh uvádí značka PARKSIDE. Každého zahrádkáře i nadšeného kutila potěší především cena. PARKSIDE totiž představuje výkonné produkty za bezkonkurenční ceny. Co tedy můžete od obou modelů očekávat a na co se těšit?
 

Robotická sekačka PMRDA 20-Li B2

První model - robotická sekačka PMRDA 20-Li B2 - se postará o trávník o rozloze až 1 000 m2. Sekačka je vybavena systémem 3 nožů s centrálním rotačním kolem pro vždy perfektní výsledky sečení. Výšku sečení si můžete nastavit od 25 mm do 60 mm, šířka sečení je 22 cm. Bezkartáčový motor se vyznačuje nízkým opotřebením a dlouhou provozní životností.

Sekačka je vybavena dešťovým senzorem. Jakmile během sečení začne pršet, sama se vrátí do nabíjecí stanice. Sekačku můžete snadno ovládat pomocí aplikace PARKSIDE. Nastavte si, v jaký den bude pracovat, nebo si zvolte režim plochy a mnoho dalšího. 
 
Při jakékoli překážce je sekačka zabezpečena snímačem zdvihu a náklonu pro okamžité vypnutí. Samozřejmostí je snímač překážek a mezního sklonu pro automatickou změnu směru jízdy. Proti nechtěnému vypnutí či zlodějům je sekačka zajistěna PIN kódem
 
Tento model sekačky bude na trhu k dostání za 7 999 Kč.

 

Robotická sekačka PMRA 20-Li B2

Druhý model  se postará o trávník s plochou až 500 m2. S předchozím modelem z vyšší třídy má hodně společného. Také zde můžete sekačku ovládat pomocí praktického LCD displeje, ochranu zajišťují integrované senzory pro plynulou jízdu, bezpečnostní PIN kód proti nechtěnému zapnutí. Model PMRA 20-Li B2 má šířku sečení 18 cm a chybí zde propojení s chytrým ovládáním pomocí aplikace.
 
Za cenu 5 999 Kč potěší každého hobby zahrádkáře. 

19.04.2024 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444