V kuchyních a koupelnách vsaďte na jedinečný materiál a nadčasový design

Zdá se vám, že by vaše koupelna potřebovala nový kabát? Kuchyně je na tom podobně? Při výběru zařizovacích předmětů se  zaměřte na elegantní tvary a jedinečné materiály. Firma Polytrade rozšířila nabídku dřezů a umyvadel, které ozvláštní vaši koupelnu a usnadní její údržbu. Nechte se inspirovat čerstvými novinkami.

Od října tohoto roku rozšířila firma Polytrade CE nabídku dřezů a umyvadel z materiálu HI-MACS®, které dodává přímo výrobce desek, společnost LG Hausys. Zákazníci si tedy nyní mohou vybírat až z 35 různých tvarů umyvadel a dřezů. V celé nabídce jsou 3 volně stojící typy, které se nezapracovávají do desky, všechny ostatní dřezy a umyvadla jsou určena k plynulému zapracování do kuchyňské nebo koupelnové desky.  Díky nenasákavosti, bezesparému spojování a možnostem různého tvarování vyhovuje vzniklý celek i těm nejpřísnějším hygienickým nárokům.



Díky snadnému čištění, zdravotní a chemické nezávadnosti jsou takto vyrobené desky stále populárnější. Nachází uplatnění nejen v koupelnách a kuchyních, ale stále častěji v provozech s přísnými hygienickými požadavky jako jsou nemocniční prostory či laboratoře. Také jejich užitné vlastnosti jsou obrovskou výhodou. Možnosti zpracování do požadovaných tvarů na vysoké estetické úrovni rozšiřují uplatnění i tam, kde je kladen důraz nejen na praktičnost, ale i design. Výrobky HI-MACS® lze vidět například v bussiness a obchodních centrech, ale také v příjemných prostorách estetických a stomatologických klinik a wellness provozů.



V nabídce společnosti najdete také oblíbená volně stojící umyvadla, přímých tvarů se subtilními stěnami, která lze postavit na desku z jakéhokoli materiálu. Produkty HI-MACS nepodléhají vlivu času, nemění svoji funkčnost ani vzhled. Nemusíte se tedy bát, že za rok budete muset pořizovat umyvadlo nové. Investice do nového designového kousku se vám jednoduše vyplatí.
14.12.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444