Najdete na FOR Archu IV

Kastlové okno SEOB WOOD CZ - foto ABF

Kastlové okno SEOB WOOD CZ - foto ABF

Většina odborných soutěží, které jsou součástí probíhajícího veveltrhu FOR ARCH 2006, už zná své vítěze. Pěti nejlepšími výrobky v soutěži GRAND PRIX se staly tepelné čerpadlo AIR MASTER2 od firmy MASTER THERM CZ, výtahová kabina z LIFT SERVISU Karviná, lepicí tmel MAMUT GLUE od firmy Den Braven Czech and Slovak, kastlové okno tradičního výrobce dřevěných oken SEOB WOOD CZ a nábytkové a stavební panely vhodné mimo jiné pro rekonstrukci bytových jader, které pod značkou TECHNISTONE LIGHT dodává společnost SINDAT.

Tepelné čerpadlo AirMaster2  


Jedním z pěti exponátů oceněných v Grand Prix je tepelné čerpadlo vzduch-voda AirMaster2  z produkce firmy MasterTherm CZ. Hlavní výhodou tohoto produktu je elektronicky řízené vstřikování chladiva a ovládání tepelného čerpadla pomocí internetu.


Elektronicky řízené vstřikování podstatně zvyšuje účinnost tepelného čerpadla a zároveň zajišťuje ideální nastavení chodu čerpadla v každém okamžiku jeho provozu. Šetří tím opotřebování kompresoru a prodlužuje tak životnost celého tepelného čerpadla. Ovládání tepelného čerpadla je technologickou novinkou MasterTherm CZ. Přináší uživateli nebývalý komfort obsluhy v podstatě z jakéhokoliv místa na zemi (např. pokud majitel odjede na dovolenou a před návratem domů si chce „přitopit“). Zároveň jde ale o velmi významný bezpečnostní a servisní prvek, který umožňuje servisním technikům MasterTherm CZ odhalit a opravit případnou závadu „na dálku“.


Stánek MasterTherm CZ najdete na veletrhu For Arch v hale č. 5 – A7.


 

Vnitřní vybavení domů 


Kromě obrovské škály stavebních výrobků a prvků, technických zařízení a elektrických instalací, technologických zařízení staveb, stavebních hmot či chemie nebo nabídek činností a služeb ve stavebnictví, najdete na veletrhu také produkty z oblasti kompletace stavby a vybavení prostor, včetně nábytku. Nové trendy v oblasti dveří, zárubní a dveřního kování např. představuje společnost Dveře Praha ve své expozici u stánku C 16 v hale 4. tato společnost se zabývá prodejem a montáží vnitřních dveří PRÜM. Nabídka zahrnuje především interiérové dveře ve všech variantách - dýhované, masivní, otočné, posuvné, plné, prosklené, moderní, klasické, pořídt si zde můžete i prosklené stěny.  


Pokud uvažujete o nové kuchyni, určitě u stánku D 13 v hale č. 6 nepřehlédnete exkluzivní nabídku společnosti ANTICO, výrobce  dřevěných podlah, zakázkových interiérů, dveří, jedinečných kuchyňských linek, a nábytku. Kuchyně ANTICO vyrábí jak ve stylovém tak moderním designu v celodřevěném provedení nebo v kombinaci lamino-masiv. Nabízí kompletní servis od zpracování návrhu, zaměření prostoru kuchyně u zákazníka, dopravy až po montáž kuchyně a při vybavení kuchyní spolupracuje se všemi renomovanými výrobci spotřebičů a vnitřního vybavení. 


Jen o kousek dál, u stánku  D 15 rovněž v hale 6, vystavuje svůj nábytek společnost ALAX, která poskytuje v oblasti tvorby a realizace interiérů komplexní služby. Je mj. dodavatelem moderního, originálního, vkusného a kvalitního nábytku pro veškeré bytové vybavení - od žídlí, sedaček, knihoven, nábytku do obývacích pokojů,ložnic, předsíní až po koberce a osvětlení. ALAX je také dodavatelem praktického, bezpečného, kvalitního a vzhledově velmi atraktivního dětského nábytku.

Kromě několika typů takto krásných luxusních vnitřních dveří zn. WIPPRO, jichž je výhradním dovozcem, ve své expozici v hale č. 4 u stánku B 23 představuje firma VETOS také sortiment půdních schodů WIPPRO a mobilních dělicích stěn PARTHOS. Do kvalitního sortimentu nabízeného touto společností patří např. i plovoucí podlahy. Využít můžete i dalších služeb - montáží a poradenství, bytoví architekti jistě uvítají nabídku materiálů připravených právě pro jejich potřeby.

21.09.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444