Nadčasové koupelny nové generace už i v Jihlavě

Řetězec koupelnových studií s obchodní značkou Elements se rozšířil o další krajské město, a to Jihlavu. Zájemci se mohou přijít seznámit s nejnovějšími trendy z oblasti koupelnového vybavení, načerpat inspiraci, získat kompletní informace, nechat si vypracovat 3D návrh a konečně získat koupelnu podle svých představ.

„Myšlenka vybudovat nové koupelnové studio Elements v Jihlavě se zrodila přibližně před třemi lety, kdy jsme zvažovali přestěhování naší expresní prodejny, která slouží našim partnerům z řad montážních firem pro operativní prodej instalačního materiálu. Současně s tím jsme hledali i vhodné prostory pro vybudování studia Elements, abychom mohli dále rozšiřovat služby našim montážním partnerům a samozřejmě i dalším zákazníkům. To byl hlavní důvod, proč jsme začali aktivně vyhledávat odpovídající prostory. Zanedlouho se nám podařilo najít krásné prostory v obchodní zóně na okraji Jihlavy. Tam jsme v loňském roce přestěhovali náš expresní sklad a v letošním roce vybudovali koupelnové studio Elements,“ vysvětluje důvody vybudování nového koupelnového studia Elements v Jihlavě David Šolc, manažer ze společnosti Gienger.

Aktuální trendy i nestárnoucí klasika

Koupelnové studio Elements v Jihlavě nabídne zákazníkovi kompletní sortiment trendy produktů v oblasti sanity, k dispozici budou jak běžně požadované produkty, tak velmi žádaný sortiment koupelnového vybavení střední kategorie. „Jsme  připraveni splnit jakýkoliv zákazníkův požadavek. Na expozici jsou k vidění jak naše velmi kvalitní domovské produkty, tak produkty renomovaných výrobců i trendy produkty, o které je nyní největší zájem,” dodává David Šolc.

Koupelnové studio Elements sídlí v těsné blízkosti expresního skladu instalačního materiálu. Do studia proto často míří koncoví stavitelé. Studio samozřejmě navštěvuje i běžný zákazník, kterému se po předchozí telefonické domluvě naplno věnuje proškolený pracovník studia. „Ten jej provede studiem, zjistí jeho požadavky a představy. Po výběru koupelnového vybavení se jej snaží nasměrovat k vytvoření 3D návrhu, kde může dojít k finálním úpravám. Posléze je tento návrh i soupis vybraného zboží předán montážní firmě, která provede montáž a finální realizaci díla u koncového uživatele,” vysvětluje pan Šolc.
 

Současné koupelnové trendy aneb Bez čeho se neobejdete

V koupelnách si prvenství stále udržuje nadčasová bílá barva. Směle jí konkuruje matná černá, která se nejčastěji objevuje u umyvadlových, vanových a sprchových armatur, WC tlačítek, WC či koupelnových doplňků, jakými jsou madla, úchyty nebo držáky. Podle odborníků by v koupelně nikdy nemělo chybět kvalitní osvětlení zrcadlového prostoru i celé koupelny. Další věcí, bez které se již dnes koupelna zcela jistě neobejde, je hezký žebříkový koupelnový radiátor, který může plnit i funkci designovou (jsou dodávány v různých tvarech i barvách).



Péče o zákazníka od A do Z

V koupelnovém studiu Elements získáte komplexní informace, načerpáte inspiraci a důležitá doporučení a reference na montážní firmy. „Za více než dvacetiletou historii činnosti naší firmy na Jihlavsku máme v regionu vytipováno mnoho prověřených partnerů, se kterými jsme v úzkém kontaktu, a kterým bychom takovou poptávku předali. To znamená, že ve spolupráci s koncovým uživatelem zpracujeme finální návrh koupelny, ten předáme montážní firmě a společně potom připravíme komplexní balíček, kterým koncového uživatele oslovíme a zajistíme mu odbornou montáž," říká pan Šolc. 

Hlavní prioritou koupelnového studia Elements je komplexnost služeb. Zákazníkovi je studio schopno dodat nejen zboží z oblasti sanity a koupelen, ale v případě stavby nebo rekonstrukce také veškeré systémy pro instalace vody či vytápění a to včetně úsporných tepelných čerpadel, plynových kondenzačních kotlů nebo tolik žádaných fotovoltaických systémů.


Zdroj: Tvstav.cz
24.08.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444