Nábytek z dřevěného masivu pro kvalitní bydlení

Soutěžte o dárkový poukaz

Jestliže do svého bytu nebo domu pořizujeme vybavení, které by mělo vydržet dlouhou dobu, vyplatí se poohlédnout po kvalitních produktech, jejichž vzhled nás jen tak neomrzí.

Tato očekávání se týkají především nábytku, který se stává součástí našeho bydlení a společníkem každodeního života naší domácnosti.

Nábytek z masivu je v tomto případě ideální volbou, neboť splňuje oba nejdůležitější požadavky. Nabízí příjemný a atraktivní vzhled, který neztrácí svůj půvab ani po letech, a zároveň přirozenou odolnost, která s kvalitou úzce souvisí. Nábytek z masivu je proto poměrně těžkým soupeřem nábytku z jiných materiálů a dokáže mu konkurovat i za cenu vyšší investice. Ta ostatně bývá často jednorázová, protože pokud si vyberete správně, kvalitní nábytek z masivu vám vydrží třeba celý život, například na rozdíl od nábytku z lamina.

Nábytek z dřevěného masivu a každá jeho část jsou díky struktuře dřeva pokaždé jedinečné a naprosto originální. Na světě proto nenajdeme dva stejné kusy nábytku, což bývá pro náročné zákazníky prioritou číslo jedna. Nábytek ze dřeva také zastupuje prakticky všechny kategorie, od malých stoliček, přes židle, stoly, poličky, komody a skříňky až po prostorné skříně. Pro své vlastnosti je velmi vhodný do dětských pokojů, můžeme jím ale vybavit všechny prostory našich domácností. Je nenáročný na údržbu a v případě menšího poškození jej lze snadno opravit, což u nábytku z jiným materiálů možné není.

bydlinek

Soutěžte o dárkový poukaz na nábytek JEKO

Široký výběr nábytku z masivu naleznete na webových stránkách Nábytek Jeko.cz. Společnost JEKO Moravia, která tyto stránky provozuje, poskytla tentokrát také cenu do naší květnové soutěže. Vyhrát můžete Dárkový poukaz na  nábytek Jeko v hodnotě 3 000 Kč.

Soutěž byla ukončena.

09.05.2012 | redakce Bydlení.cz
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444