Na světle záleží!

Chcete obří LED žárovku EGLO zdarma? Vyhrajte ji

Není vám lhostejná atmosféra vašeho domova? Potom nezapomínejte, že jeho náladu do velké míry vytváří správně zvolené osvětlení. Dnes vám přinášíme několik tipů z nové kolekce EGLO Trend&Vintage 2018.

Tipy z nové kolekce EGLO Trend&Vintage 2018

Baví vás pohoda vyzařující ze stylu a la Provence? Nebo se odvážíte domov ozvláštnit industriální prvky inspirovanými starými továrnami? Jste příznivci čistého designového minimalismu? Renomovaný rakouský výrobce svítidel EGLO najdete přes 400 nápaditých stojacích lamp, stolních lampiček, závěsných svítidel a originálních designových žárovek ve zmíněných stylech. Nechte se inspirovat několika vybranými svítidly, díky rozmanitému designu jednotlivých modelů si na stránkách www.eglo.cz určitě vybere každý z vás.

Závěsné svítidlo GRANTHAM 

Jedním z módních trendů současnosti je nápaditý návrat k atmosféře starých továrních hal, masivní ocelový lustr Grantham s chromovou úpravou vynikne nejen v loftových bytech a stylových restauracích. Na výběr v béžové a červené variantě.
 

Stojací svítidlo UPSTREET 

Vévodí vašemu pokoji velká televize pro sledování filmů? Stylově bude působit, pokud místnost doplníte o stojací lampu Upstreet inspirovanou filmařskými ateliéry dávných časů. 
 

Stojací svítidlo DUNDEE

Minimalistický design a decentní pastelový odstín stojací lampy Dundee vnese do interiéru atmosféru diskrétnosti a pohody.



Závěsné svítidlo TOWNSHEND 

Přírodní dřevěný trámek, černý kabel, stylové žárovky... a především nápad dělá ze závěsného svítidla Townshend jeden z hitů nabídky Trend&Vintage. Jednoduché a přitom maximálně efektní! 

Stolní svítidlo RIBADEO 

K venkovskému životu se obrací série dřevěných svítidel Ribadeo. Z ní vybíráme stolní lampičku, která se bude skvěle vyjímat nejen na římse vedle krbu.
 

Závěsné svítidlo TRURO

S výraznou barvou specifických kovů si pohrávají svítidla Auckland, Coretto a právě Truro. Tato závěsná lampa, ozvláštněná o designový retro štítek si přímo říká o místo třeba nad jídelním stolem.

bydlinek
Soutěž o 3 originální žárovky EGLO
Pokud chcete domů skutečně originální doplněk, zkuste štěstí v naší soutěži o obří originální žárovku EGLO v ceně 989 Kč, která díky svému designu nahrazuje lustr. Stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými.

Zcela jistě vám napoví návštěva příslušné sekce stránek eglo.cz. Soutěž trvala do 10. června 2018.
Výherci: Stanislav Nováček, Anna Slavíková, Hana Dubovská
21.05.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444