Na půdu pohodlně a bezpečně

Vystoupat na půdu pohodlně, rychle, bez zbytečné námahy a také bezpečně umožňují celokovové půdní stahovací schody LUSSO, které pocházejí z dílny českého výrobce “J.A.P.“ a jsou vítaným pomocníkem v mnoha rodinných domech nebo v kancelářském prostředí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Hlavním poznávacím znamením půdních stahovacích schodů LUSSO je jejich celokovová konstrukce, která má oproti té dřevěné, z níž je většina levnějších stahovacích schodů vyrobena, nespornou výhodu ve své odolnosti. Půdní prostory jsou totiž vystavovány zejména v průběhu topné sezóny značným výkyvům teplot, na které dřevo reaguje nasáváním vlhkosti a následným vysycháním. Navíc je častou praxí, že celodřevěné schody jsou vyráběny z měkkých dřevin, u kterých musí každý počítat s rychlejší únavou a kratší životností. „Naše celokovové stahovací schody jsou samozřejmě povrchově upravené. Nášlapy jsou pozinkované a lakované, což je úprava, která pro běžné používání v interiérech plně postačuje a je kvalitní. Víko a rám jsou z pohledové strany v nekonfliktní bílé barvě a mají hladký povrch, aby splynuly s interiérem,“ uvádí pan Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti “J.A.P.“ a dodává: „Dnes už tyto schody standardně nabízíme v protipožární úpravě.“
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Vlastní montáž schodů funguje na principu zavěšení, i po montáži se dají snadno regulovat. Výšku schodů lze upravit i za delší čas od montáže. Stahovací schody LUSSO můžete během užívání navíc jednoduše prodlužovat, ale i krátit, což je u dřevěných schodů možné pouze nenávratným uříznutím spodní části.

Pohodlný výstup do půdních prostor zajišťuje samotný tvar schodů. Ten je charakteristický svým navazujícím zaoblením, které připomíná tvar písmene „S“. Pevný úchyt oceníte v momentě, kdy na půdu přenášíte věci k uložení a potřebujete dostatek stability. Stažení schodů do interiérové části je zajištěno pomocí stahovací tyče, takže si s nimi poradí bez větší zátěže ženy i větší děti. Ve výstupní části se nachází madlo pro přidržení, které výrobce opět dodává jako standardní součást balení.
26.05.2009 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444