MEET THEM

CZECHDESIGN.CZ vystavoval v rámci veletrhu WOHNEN & INTERIEUR 12. – 20. 3. 2005 ve Vídni, kde se prezentoval na přehlídce českého designu „CZECH THIS OUT!“

CZECHDESIGN.CZ je občanské sdružení, které má za svůj cíl zlepšit pozici a vnímání českého designu u nás i v zahraničí. Již přes rok provozuje internetový portál o designu na adrese www.czechdesign.cz, který za rok navštívilo přes 113 tisíc návštěvníků. Texty si můžete přečíst v českém, anglickém a italském jazyce. Kromě článků o výstavách a dění v designu je zde Adresář designérů, ve kterém je již přes šedesát designérů a studií. Registrace do Adresáře je zdarma, designér musí splnit jedinou podmínku pro registraci, a to být aktivně činný v oboru. Posouzení kvality designu, je pak na každém, kdo si portfolia prohlíží.


Adresář designérů má být místem setkávání nejen samotných designérů, ale hlavně má sloužit ke kontaktování designérů výrobci. Výstava s názvem „MEET THEM“ by měla zviditelnění adresáře podpořit a ukázat potenciál českých designérů. Výstava ve Vídni je také začátkem projektu „MEET THEM“.


Na portále www.czechdesign.cz byla pod tímto názvem otevřena nová rubrika, kde jsou informace o výstavě, ale také rozhovory s designéry. Všechny zúčastněné najdete v Adresáři designérů.



Na fotografiích jsou práce Jana Jaroše, Anny Hanzalové, Jerryho Kozy, Veroniky Loušové a Jaroslava Jerhota

21.03.2005 | czechdesign.cz
  • CZECHDESIGN.CZ

    Internetový portál nejen o českém designu. Trendy, výstavy, studentský design, historie. Portfolio tvůrců interiérového i průmyslového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444