MASONITE představuje nové dekory dveří

Celosvětový prim hrají hladké bílé lakované dveře, jejichž kvalita povrchu je od základní varianty (basic) až po vysokou kvalitu (high quality). Trendem současnosti je nejzářivější bílá RAL 9003. Zajímavá je také varianta nástřiku v barvách RAL odstínů. Foto: Masonite

Celosvětový prim hrají hladké bílé lakované dveře, jejichž kvalita povrchu je od základní varianty (basic) až po vysokou kvalitu (high quality). Trendem současnosti je nejzářivější bílá RAL 9003. Zajímavá je také varianta nástřiku v barvách RAL odstínů. Foto: Masonite

Soutěž o sadu 5 interiérových dveří

Největší výrobce interiérových dveří MASONITE uvádí na trh nové horizontální dekory dveří s vysoce kvalitním povrchem CPL laminát Special. 

Zkuste štěstí v soutěži a vyhrajte sadu pěti interiérových dveří v novém dekoru.

Kvalitní dveře na míru pro každého

Společnost Masonite CZ spol. s r.o., tradiční český výrobce dveří s 60letou zkušeností dává důraz na funkčnost, odolnost a vzhled dveří s inspirací a znalostí světových trendů v oboru. 

Na svých webových stránkách www.masonite.cz představil online konfigurátor dveří, ve kterém si navrhnete kompletní sestavu dveří od zárubní až po kliku a ušetříte tak čas při jednání s prodejcem. Ve svém interiéru buď můžete nechat dveře splynout s ostatním vybavením, nebo z nich naopak udělat zajímavý architektonický prvek. Se službou konfigurátoru může mít každý ve svém interiéru kvalitní české dveře na míru.

Masonite představuje nové dekory dveří s kvalitním povrchem CPL laminát Special

Dveře v provedení dub přírodní  
Dveře, CPL special, plné,
dub přírodní horizontální
Foto: Masonite
 


Výhody povrchu 

Laminát o tloušťce 0,2 mm vykazuje vysokou odolnost proti poškození a vyznačuje se snadnou údržbou a vysokou životností. Pro své výhody se tak řadí mezi nejčastější volbu povrchu. 

Soutěž o sadu interiérových dveří

Společnost MASONITE umožní vítězi soutěže, aby si vybral jeden ze tří dekorů, který se mu líbí a který se bude hodit do jeho interiéru. MASONITE předem děkuje výherci za zaslání fotografií realizace nových dveří v interiéru.

Nové dekory jsou v provedení:

  • dub přírodní
  • borovice finská
  • bardolino

bydlinek Soutěž: O sadu 5 interiérových dveří MASONITE s výběrem ze 3 dekorů 
Zkuste štěstí a získejte 5 interiérových dveří v plné verzi s výběrem ze 3 dekorů.
Soutěž trvala do 23. května 2017. Výherce: Adéla Ondráčková

Nápovědu k otázce najdete na www.masonite.cz

24.04.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Masonite CZ spol. s r.o.

    Největší český výrobce dveří s tradicí již od roku 1960 dodává na tuzemský a evropský trh interiérové dveře s výběrem z více než 1 500 druhů s různými povrchy a typy zpracování.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444