Luxusní sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou

Sprchový box BRILIANT s parní saunou

Sprchový box BRILIANT s parní saunou

Za chvílemi klidu a relaxu už nemusíte cestovat do wellness centra, vaše tělo a mysl si může odpočinout doma, v parní sprchové sauně. Ozdravné účinky páry jsou známé, zvlhčuje dýchací cesty, pomáhá léčit nachlazení a astma a v neposlední řadě přirozeně čistí pokožku.

Připravte si domácí wellness

Parní sprchová sauna, neboli sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou je plnohodnotné relaxační zařízení. Pobyt v této sauně uvolní vašemu psychickému i fyzickému napětí stejně tak, jak se děje v klasickém wellness centru.

Pára pomáhá předejít onemocnění dýchacích cest, je doporučována při astmatu nebo přetížení svalů. Blahodárně působí na pokožku, prokrvuje ji, odplavuje z těla nahromaděné toxiny. Proud chladné vody ze sprchy pak vše spláchne, osvěží vás a vy si ještě můžete zabaleni do osušky pár minut odpočívat. 
Elegantní vzhled a jednoduchá údržba díky snadnému přístupu

Elegantní parní sprchová sauna BRILIANT se snadným ovládáním 

Sprchový box BRILIANT má tvar čtvrtkruhu, s rozměry 90 x 90 cm. Pokud nemáte na tento rozměr v koupelně dostatek místa, je možné vyrobit i rozměr 80 x 80 cm, ten však nebude mít z důvodu prostoru zabudovanou parní saunu. Sklo zástěny je nabízeno ve třech provedeních – čiré sklo, grep, chinchilla. Vanička se do parních boxů dodává v jednotné výšce a je vyrobena z litého mramoru, zaručuje tak dlouho životnost. Do tohoto parního boxu mohou být zabudovány i masážní trysky, záleží na vašich preferencích.
Parní sprchový box 90 x 90 cm, varianty skelParní sprchový box 90 x 90 cm, varianty skel

Parní sprchový box, varianty vaniček z litého mramoruParní sprchový box, varianty vaniček z litého mramoru

Parní vyvíječ, který ovládáte na digitálním panelu umístěném v rohu sprchového boxu, je snadný na obsluhu. Můžete si zvolit teplotu parní sauny (25 − 60 °C) a dobu saunování. Ovládací panel také disponuje funkcí rádia, při odpočinku můžete poslouchat svoje oblíbené stanice. Preferujete-li vlastní hudbu, je možné pomocí Bluetooth připojit mobilní telefon s vlastním playlistem.
 

Sprchové, masážní a parní boxy v mnoha provedení

Nepodceňujte detaily, které zpříjemní pobyt ve sprchovém boxu. Těmi jsou například volba sedátka pro větší pohodlí a výběr poličky na odkládání kosmetiky. Parní box BRILIANT má mnohostranné využití. Můžete jej používat jako obyčejný sprchový box, po namáhavém dni oceníte masáž tryskami a pro relaxaci uvítáte možnost domácí parní sauny. Ta vám pomůže i při obnovení psychické a fyzické pohody, upevnění zdraví a jako prevenci organizmu proti chřipce a různým virovým onemocněním.
Parní sprchovou saunu BRILIANT, různé druhy van, sprchové kouty i boxy vyrábí česká firma ARTTEC s. r. o., která se na českém i zahraničním trhu pohybuje již 25 let. Máte-li v plánu stavbu nové koupelny, nebo její rekonstrukci, obraťte se na firmu ARTTEC, specialistu na sanitární vybavení. 


Vzorkovna ARTTEC s.r.o. v Tetčicích u Brna

Firma sídlí v Tetčicích u Brna, kde probíhá výroba a zároveň se zde nachází i showroom. Vzhledem k dobré dostupnosti si tak můžete požadované produkty prohlédnout a vyzkoušet ještě před koupí. Pokud si domluvíte prohlídku ve vzorkovně, personál vám ochotně zodpoví všechny otázky a nabídne možnosti provedení.
Vzorkovna ARTTEC s.r.o. v Tetčicích u Brna
Vzorkovna ARTTEC s.r.o. v Tetčicích u Brna

ARTTEC důkladně dohlíží na kvalitu zpracování, a proto již během výroby dochází ke kontrolám, aby se předešlo případným nedostatkům. Samozřejmostí je také výstupní kontrola před odesláním zákazníkovi, kdy je zboží pečlivě vyzkoušeno, zkontrolováno a následně zabaleno. 
 

Montáž po celé ČR se zárukou na 6 let

Máte-li pochybnosti, zda vybraný produkt budete umět správně namontovat, využijte odbornou montáž. Pracovníci firmy vám vanu či sprchový box dovezou, vynesou a také správně připojí. Jako bonus tak získáte prodlouženou záruku na 6 let.


Pro další informace využijte na telefonní linku 546 422 111 každý všední den od 7−15 hodin, nebo napište na e-mail objednavky@arttec.cz.
04.05.2023 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • ARTTEC S.R.O.

    ARTTEC S.R.O. je česká firma, která se již 25 let zabývá výrobou a prodejem sanitárního zařízení. Vyrábíme vířivé vany, masážní boxy a pro ty nejnáročnější zákazníky máme v nabídce parní lázně a novinku hydromasážní vany se světelnou terapií.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444