Léto s chladničkou Whirlpool

Začíná nová soutěž Bydlení.cz

Bez možnosti uskladňovat nápoje a potraviny v chladničkách si dnes těžko dovedeme představit jediný den v roce, natož letní měsíce. Pokud vaše stávající chladnička dosluhuje a uvažujete, že si pro bezstarostné léto pořídíte některou z výrobků značky Whirlpool, můžete získat příjemnou výhodu v podobě osmileté záruky na náhradní díly zdarma, která platí pro všechny kombinované chladničky zakoupené do 30.června roku 2005. Rozhodnete-li se navíc pro typ vybavený technologií 6. smysl, vaše potraviny budou před letním horkem dokonale chráněny.

Soutěž


Jednu z řady volně stojících chladniček WHIRLPOOL můžete ovšem získat také jako hlavní cenu v naší nové soutěži. Jde o kombinovaný typ ARC 5551 o celkovém objemu 320 l s pěti poličkami a čtyřmi dveřními přihrádkami v chladicím prostoru a třemi zásuvkami v mrazničce. Odpovězte na naše otázky týkající se inteligentních chladniček Whirlpool a letním vedrům můžete bezstarostně čelit se svým novým pomocníkem.


 


 

Nápovědu k našim otázkám najdete zde.

Soutěž ukončena!

04.06.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444