Letňany i Holešovice - vyhrajte vstupenky na stavební veletrhy s nabitým programem

Už příští týden zahájí letošní stavební sezónu na Výstavišti v Holešovicích veletrh Dřevostavby a Moderní vytápění, o týden později se v PVA v Letňanech uskuteční soubor veletrhů FOR PASIV, Cesty dřeva, SOLAR PRAHA, ŘEMESLO PRAHA a samostatný veletrh Střechy Praha. Na obě akce pro vás máme připraveno 40 vstupenek zdarma, stačí správně odpovědět na níže uvedené otázky.

Ze správných odpovědí vylosujeme 20 výherců, kteří získají 2 vstupenky zdarma. Stačí odpovědět na otázku uvedenou u veletrhu, na který chcete jít. Odpovědi zasílejte na adresu redakce@bydleni.cz, jako předmět uveďte Soutěž.

Na co se na nadcházejících akcích můžete těšit?

8. 2. - 10.2. 2018 - PVA Praha - Letňany

Střechy Praha 2018, SOLAR PRAHA 2018, ŘEMESLO PRAHA 2018, FOR PASIV 2018, Cesty dřeva 2018


Střechy Praha 2018

Veletrh Střechy Praha je největší akcí v oboru střech v České republice a střední Evropě. Už po dvacáté máte možnost navštívit tuto přehlídku střešních krytin, konstrukčních systémů, izolací, střešních oken, okapových systémů, fasád i nářadí, nástrojů a pracovního vybavení. To vše doplňuje velké množství realizačních firem s nabídkou pokrývačských, klempířských a tesařských prací.

Souběžně s akcí probíhá i Purpo Praha - veletrh profesionální údržby a renovace povrchů, Solar Praha - veletrh fotovoltaiky a alternativních zdrojů energie a Řemeslo Praha - veletrh pro řemeslo, vybavení a bezpečnost práce řemeslníků.

bydlinekSoutěžní otázka
Jak se jmenuje soutěž o nejlepší exponát vystavený na veletrhu? Oceněný výrobek musí splňovat řadu parametrů, od technického řešení až po šetrný vztah k životnímu prostředí.




FOR PASIV 2018

Veletrh nízkoenergetických a pasivních domů FOR PASIV 2018 se v pražském veletržním areálu v Letňanech koná již po šesté a také tento ročník nabídne návštěvníkům vše důležité z oboru úsporných budov. Mimo stavebních materiálů zde najdete i informace k projektům, financování výstavby, rozpočtům a rekonstrukcím. Projekt Cesty dřeva 2018 si klade za cíl přiblížit návštěvníkům dřevo ze všech úhlů pohledu jako vysoce efektivní stavební materiál a podpořit úctu k přírodě, se kterou jsou člověk a strom od nepaměti spojeni.

bydlinekSoutěžní otázka
Jak se jmenuje doprovodná akce, na níž si můžete poslechnout příběhy stavebníků o jejich cestě k vysněnému nízkoenergetickému bydlení?



1. 2. - 4. 2. 2018 - Výstaviště Praha - Holešovice

Dřevostavby 2018, Moderní vytápění 2018


Veletrh Dřevostavby 2018 představuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti a je jedinečný svým rozsahem zaměření. Jeho návštěva vám poskytne ucelený přehled o situaci na trhu, seznámí vás novinkami a novými trendy, umožní vám najít informace o konkrétních cenách a produktech oborových firem. Veletrh je určen jak pro odborníky, projektanty a investory, tak pro stavebníky a zájemce o nízkoenergetické a pasivní dřevostavby, sruby a roubenky.

V jednom okamžiku a na jednom místě získáte osobně kontakty na architekty, stavební firmy, dodavatele dřeva ve všech podobách, dodavatele izolací, oken, dveří, podlah, schodů, dřevozpracujících strojů, softwaru a veškerého potřebného nářadí.

Veletrh Moderní vytápění 2018 je zaměřen především na moderní technologie vytápění, kotle, krby, kamna a obnovitelné zdroje energie.

bydlinekSoutěž byla ukončena

 



24.01.2018
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.

  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 

  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444