LE BON znamená dobrý..

Tuzemský specialista na výrobu koupelnového nábytku LE BON spol. s r.o. rozšiřuje svůj původní sortiment o nadstandardní série.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Vedle klasických a zároveň cenově výhodných produktů řady Classic přichází nyní také s nabídkou koupelnového nábytku pro náročné.
Pokud jde o cenu... Řada Classic patří v této oblasti skutečně k nejdostupnějším produktům na trhu. Variabilita a možnosti kombinací plně uspokojí nároky moderní domácnosti, která hledá jednoduchá a vkusná řešení. I tyto cenově nejvýhodnější modely z dílny LE BON mají dvířka s lakovanými povrchy.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Toužíte po něčem neobvyklém? ... Moderní design a nové materiály upoutají u koupelnových sestav Palace a Aria. Díky použití kvalitní dřevěné dýhy navozují příjemnou hřejivou atmosféru, jakou v koupelnách mnohdy postrádáme.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Koupelna originálně... Zcela jedinečné řešení představuje koupelnová řada Sinfo, jejíž luxusní provedení kombinující dřevěný masiv a nerez ocení zejména ti nejnáročnější zákazníci.
Všechny tyto koupelnové sestavy výrobce na požádání přizpůsobuje individuálním požadavkům klienta. Firma LE BON nabízí svým zákazníkům také možnost prohlédnout si návrh nové koupelny prostřednictvím vizualizačního programu.
28.07.2003 | Natalie Presová

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444